Onze openingstijden

Werkplaats Sneek

Ma t/m vr

8.00 - 17.00

Zaterdag

Gesloten

Zon- en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Magazijn Sneek

Ma t/m vr

8.00 - 17.00

Zaterdag

Gesloten

Zon- en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Škoda nieuws

Maak kennis met de vernieuwde Škoda Octavia. Hightech in luxe en comfort, aangescherpt in design. Blijf op de hoogte bij Van den Brug.

Ze zijn er: de vernieuwde Scala en Kamiq. Deze twee modellen hebben een frisse facelift gekregen. Heb je interesse? Lees dan vooral verder!

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden is populairder dan ooit. Maar wat zijn de meest populaire private lease modellen? We vertellen het je graag!

Škoda Van den Brug Sneek

Zoek je een nieuwe of gebruikte Škoda? Dan is Škoda Van den Brug het startpunt van jouw zoektocht. Met onze ruime ervaring voorzien we je van het juiste advies voor de aankoop van een nieuwe auto. Kijkje nemen? Kom langs in onze showroom in Heerenveen of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een videogesprek.

Natuurlijk is Van den Brug ook voor onderhoud het juiste adres. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw Škoda van binnen en van buiten. Dat zetten we nog eens kracht bij omdat we op ons onderhoud en reparaties garantie geven. Daarnaast blijven fabrieksgaranties behouden als je je Škoda laat onderhouden door Van den Brug. Voor onderhoud kun je naast Heerenveen terecht in Drachten en Sneek.

Škoda services

Voor dealer-onderhoud aan jouw SEAT

Een ruim aanbod occasions van verschillende merken

Onderhoud gehad aan je Škoda? Geef je mening!

Contactformulier