Onze openingstijden

Werkplaats Franeker

ma - vr

8.00 - 17.00

 

za, zo en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Magazijn Franeker

ma - vr, alleen afhalen na bestelling

8.00 - 17.00

 

za, zo en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Welkom bij jouw Škoda Servicedealer in Franeker

Sinds 1 november 2023 mogen we onszelf Škoda Servicedealer noemen, en daar zijn we trots op. Bij ons is jouw Škoda verzekerd van het beste onderhoud omdat we werken met originele onderdelen en je altijd 4 jaar garantie krijgt op onderhoud en onderdelen. Bovendien blijft fabrieksgarantie behouden op jouw Škoda.

Meer weten over de diensten? Klik dan verder voor een overzicht.

Laat me meer zien over Škoda onderhoud en service

Van den Brug nu ook ŠKODA Service dealer in Franeker

Škoda nieuws

Maak kennis met de vernieuwde Škoda Octavia. Hightech in luxe en comfort, aangescherpt in design. Blijf op de hoogte bij Van den Brug.

Ze zijn er: de vernieuwde Scala en Kamiq. Deze twee modellen hebben een frisse facelift gekregen. Heb je interesse? Lees dan vooral verder!

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden is populairder dan ooit. Maar wat zijn de meest populaire private lease modellen? We vertellen het je graag!

Škoda Van den Brug Franeker

Voor onderhoud en service aan jouw Škoda is Van den Brug Franeker het juiste adres. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw Škoda van binnen en van buiten. Daarom geven we garantie op door ons uitgevoerd onderhoud en reparaties. Daarnaast blijft fabrieksgarantie behouden. 

Leeuwarderweg 10A, 8801 BV Franeker

Laat je reactie achter