Onze openingstijden

Showroom Buitenpost

Ma - Di - Wo - Do

9.00 - 18.00

Vrijdag

9.00 - 21.00

Zaterdag

10.00 - 17.00

Zon- en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Werkplaats Buitenpost

Ma - Di - Wo - Do

8.00 - 17.00

Vrijdag

8.00 - 17.00

Zaterdag

Gesloten

Zon- en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Magazijn Buitenpost

Ma - Di - Wo - Do

8.00 - 17.00

Vrijdag

8.00 - 17.00

Zaterdag

Gesloten

Zon- en feestdagen

Gesloten tenzij anders aangegeven

Welkom bij jouw ŠKODA Servicedealer in Buitenpost

Sinds 22 maart mogen we onszelf ŠKODA Servicedealer noemen, en daar zijn we trots op. Bij ons is jouw ŠKODA verzekerd van het beste onderhoud omdat we werken met originele onderdelen en je altijd 4 jaar garantie krijgt op onderhoud en onderdelen. Bovendien blijft fabrieksgarantie behouden op jouw ŠKODA.

Meer weten over de diensten? Klik dan verder voor een overzicht.

Laat me meer zien over ŠKODA onderhoud en service

ŠKODA Service Dealer Vandenbrug Buitenpost

ŠKODA nieuws

Onze collega Erik Arendz was direct enthousiast over de samenstelling van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iv. Hij bestelde de auto en in een gesprek met Marchel bleek dat deze auto ook zeker iets voor hem was. En zo rijden er niet één, maar twee unieke ŠKODA's door Friesland. Lees snel verder.

De ŠKODA Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een ŠKODA FABIA, SCALA of KAMIQ en rijd voor een vast en voordelig maandbedrag in een compleet nieuwe auto.

Het is bijna zover: dé onthulling van de nieuwe ŠKODA Vision 7S. Al eerder deze maand werden de interieur en exterieur schetsen gepresenteerd door ŠKODA. Vanavond om 19:00 is dan eindelijk de officiële wereldpremière.

ŠKODA Van den Brug Buitenpost

Voor onderhoud aan jouw ŠKODA is Van den Brug Buitenpost het juiste adres. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw ŠKODA van binnen en van buiten. Daarom geven we garantie op door ons uitgevoerd onderhoud en reparaties. Daarnaast blijft fabrieksgarantie behouden. 

In onze showroom en op ons autoplein vind je daarnaast de een ruime keuze aan occasions. Kom daarom eens langs voor een proefrit of maak een afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs! Zo ervaar je vanuit huis misschien wel jouw nieuwe auto.

ŠKODA services

Voor dealer-onderhoud aan jouw Volkswagen

Onderhoud gehad aan jouw SKODA? Laat een review achter.

Laat je reactie achter