ŠKODA FABIA Private Lease

Een ŠKODA FABIA Private Lease betekent onbezorgd rijden. Je regelt het ook nog eens gemakkelijk bij Van den Brug. Je betaalt ons namelijk een vast bedrag per maand en tankt zelf de benodigde brandstof. En de rest? Dat regelen wij als ŠKODA-dealer voor jou! 

Informeer naar de mogelijkheden, bekijk de ŠKODA FABIA voorraad en kies voor ŠKODA Private Lease. Meer weten over het model? Bekijk de uitgebreide informatie over de ŠKODA FABIA.

Private Lease de ŠKODA FABIA nu extra voordelig

De ŠKODA Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe ŠKODA FABIA en rijd al vanaf €389 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 48 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe FABIA? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.