Škoda Maandabonnement

Wil je zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe.

Voordelen

Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

  • Vast all-in maandbedrag vanaf €450
  • Geen BKR-registratie
  • Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar
  • Snel instappen
  • Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
Web Ready PNG Fabia 2021 Launch Some Comfort Lifestyle 02 Hires

Bekijk de beschikbare modellen

Vanaf €450 p/m*

Vanaf €499 p/m*

Vanaf €489 p/m*

Vanaf €699 p/m*

Vanaf €629 p/m*

Interesse in het Škoda Maandabonnement?

Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer mag ik rijden?

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.

Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?

Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan.

Wat betekent flexibel rijden?

Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Škoda. Het voordeel van een flexibel contract (Maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.

Wat is het verschil met Private Lease?

Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je binnen 3 werkdagen in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.

Aan welke kosten moet ik denken?

Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf € 419 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.

* Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.