Škoda onderhoud: grote of kleine

Of je nu veel of weinig km rijdt: tijdig en goed onderhoud aan je Škoda is cruciaal Als de Škoda Service-dealer in Friesland bieden we je uitgebreide onderhoudsopties aan, passend bij jou auto.

Wij weten wat jouw Škoda nodig heeft, van kleine en grote onderhoudsbeurt tot longlife of inspectieservice. Met onze kennis en ervaring ben je bij ons bovendien verzekerd van 4 jaar garantie en pechhulp, wanneer het onverhoopt even tegen zit.

In al onze werkplaatsen (Buitenpost, Drachten, Heerenveen, Sneek en Franeker) staan onze monteurs klaar voor het onderhoud aan je Škoda.

 

 

Waarom Škoda onderhoud bij Van den Brug?

  • 4 jaar garantie op reparatie en onderhoud (reguliere slijtage uitgesloten)
  • Onze monteurs worden continu getraind door Skoda op technologie en nieuwe modellen
  • Onze apparatuur is speciaal gemaakt voor Škoda
  • Recht op pechhulp in Nederland en ver daarbuiten
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Beschikking over aanvullende services zoals vervangend vervoer, haal- en brengservice of wachtruimte met WiFi
  • 15% voordeel wanneer je Škoda ouder is dan 5 jaar
Škoda onderhoud bij Van den Brug, de Skoda Service dealer in Friesland

Beter uit bij Škoda Van den Brug

✓ Altijd up-to-date en alle kennis in huis
Onze monteurs worden voortdurend getraind door Škoda om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en jouw Škoda op de perfecte manier te onderhouden en repareren.

✓ Betaalbare kwaliteit door vaste pakketprijzen voor onderhoud
Bij Van den Brug zijn we officieel Skoda Service-dealer en gelden speciale/scherpe pakketprijzen voor onderhoud. De kosten zijn hierdoor niet meer dan je bij een andere garage zou betalen.
En met onze locaties in Heerenveen, Buitenpost, Sneek, Franeker en Drachten zit er altijd een Van den Brug bij jou in de buurt.

✓ Wij weten wat jouw Škoda nodig heeft
Skoda kent geen standaard onderhoudcriterium, dit verschilt per model. De intervallen kunnen afwijken op basis van model en brandstof, maar ook qua type onderhoudsbeurt (grote beurt, kleine beurt, Long Life of inspectieservice).
Onze serviceadviseurs helpen je graag om te bepalen welk onderhoud jouw Škoda nodig heeft en wat je daarbij kunt verwachten.

✓ Gegarandeerd het beste
Bij het uitvoeren van het onderhoud maken wij gebruik van machines en gereedschappen speciaal ontwikkeld voor je auto. Daarnaast worden 100% originele Škoda-onderdelen geplaatst, waar je standaard 4 jaar garantie op krijgt.
Bovendien heb je bij onderhoud door Van den Brug recht op pechhulp in vrijwel heel Europa. Dit bespaart je de kosten van een pechhulpdienst.

 

Ontdek zelf waarom Friesland kiest voor Škoda onderhoud bij Van den Brug