ŠKODA onderhoud, voor ŠKODA prijzen

ŠKODA onderhoudsbeurt

Onderhoud is noodzakelijk, of je veel of weinig rijdt, je ontkomt er niet aan. Groot, klein of Long Life onderhoud, wij adviseren het onderhoud door ons als erkende dealer te laten doen. Zo weet je dat je veilig en betrouwbaar op pad kunt in jouw ŠKODA.

ŠKODA onderhoud bij Van den Brug

  • Onze monteurs worden continu getraind door SKODA op technologie en nieuwe modellen
  • De door ons gebruikte apparatuur is speciaal gemaakt voor ŠKODA
  • Recht op mobiliteitsgarantie (pechhulp) in Nederland en ver daarbuiten
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • 4 jaar garantie op reparatie en onderhoud (reguliere slijtage uitgesloten)
  • Beschikking over aanvullende services zoals vervangend vervoer, haal- en brengservice of wachtruimte met WiFi
Web Ready JPG Service Check (1)

Plan meteen je afspraak in onze werkplaatsplanner

ŠKODA pakketprijzen

En de kosten? Niet meer dan je bij een andere garage zou betalen. Bij SKODA Van den Brug in Heerenveen, Buitenpost, Sneek en Drachten gelden speciale pakketprijzen voor onderhoud. Bovendien heb je na het bezoek aan de garage recht op mobiliteitsgarantie (pechhulp). Dit bespaart je de kosten van een pechhulpdienst.

Voor iedere SKODA gelden verschillende onderhoudsbeurten. De intervallen kunnen afwijken op basis van model en brandstof, maar ook het soort onderhoudsbeurt (grote beurt, kleine beurt of Long Life). Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen wanneer uw ŠKODA welk onderhoud nodig heeft en wat daarbij de werkzaamheden en kosten zullen zijn.


Al onze monteurs worden voortdurend getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en jouw ŠKODA op de perfecte manier te onderhouden en repareren. Bij het uitvoeren van het onderhoud maken wij gebruik van machines en gereedschappen speciaal ontwikkeld voor je auto. Daarnaast worden 100% originele ŠKODA-onderdelen geplaatst, waar je standaard 4 jaar garantie op krijgt.

Ongeacht de service-interval; jouw ŠKODA is voor de onderhoudsbeurt op het beste adres bij Van den Brug in Heerenveen, Buitenpost, Drachten en Sneek. 

Neem contact met ons op of plan je afspraak in de online werkplaatsplanner