Škoda onderhoud, voor Škoda prijzen

Škoda onderhoudsbeurt

Onderhoud is noodzakelijk, of je veel of weinig rijdt, je ontkomt er niet aan. Groot, klein of Long Life onderhoud, wij adviseren het onderhoud door ons als erkende Skoda Service-dealer te laten doen. Zo weet je dat je veilig en betrouwbaar op pad kunt in jouw Škoda.

 

Waarom Škoda onderhoud bij Van den Brug?

  • Onze monteurs worden continu getraind door Skoda op technologie en nieuwe modellen
  • De door ons gebruikte apparatuur is speciaal gemaakt voor Škoda
  • Recht op mobiliteitsgarantie (pechhulp) in Nederland en ver daarbuiten
  • 4 jaar garantie op reparatie en onderhoud (reguliere slijtage uitgesloten)
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Beschikking over aanvullende services zoals vervangend vervoer, haal- en brengservice of wachtruimte met WiFi
Škoda onderhoud bij Van den Brug, de Skoda Service dealer in Friesland

Beter uit bij Van den Brug

Vaste pakketprijzen voor onderhoud
De kosten zijn hierdoor niet meer dan je bij een andere garage zou betalen. Op onze Van den Brug-vestigingen in Heerenveen, Buitenpost, Sneek en Drachten zijn we officieel Skoda Service-dealer. gelden speciale pakketprijzen voor onderhoud. Bovendien heb je na het bezoek aan de garage recht op mobiliteitsgarantie (pechhulp). Dit bespaart je de kosten van een pechhulpdienst.

Geen standaard onderhoudscriterium; verschil per Škoda model
De intervallen kunnen afwijken op basis van model en brandstof, maar ook het soort onderhoudsbeurt (grote beurt, kleine beurt of Long Life). Onze serviceadviseurs kunnen je precies vertellen wanneer jouw Škoda welk onderhoud nodig heeft en wat daarbij de werkzaamheden en kosten zullen zijn.

Beter voor je Škoda, beter voor je portemonee
Al onze monteurs worden voortdurend getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en jouw Škoda op de perfecte manier te onderhouden en repareren. Bij het uitvoeren van het onderhoud maken wij gebruik van machines en gereedschappen speciaal ontwikkeld voor je auto. Daarnaast worden 100% originele Škoda-onderdelen geplaatst, waar je standaard 4 jaar garantie op krijgt.