Bekijk de voorraad Škoda's bij Van den Brug

Ben je op zoek naar een nieuwe Škoda? Wil je ervoor zorgen dat je de beste opties hebt en de perfecte auto vindt die aan al jouw behoeften voldoet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Van den Brug hebben ze een uitgebreide voorraad Škoda's waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime gezinswagen, Van den Brug heeft het allemaal.

Bekijk direct al onze Škoda's uit voorraad, zowel nieuw als occasions. Gebruik de filteropties om jouw ideale nieuwe auto te vinden. 

Veelgestelde vragen

Wat is de garantie op een nieuwe Škoda bij Van den Brug?

Bij Van den Brug wordt elke nieuwe Škoda geleverd met de standaard fabrieksgarantie van Škoda. De exacte garantieperiode kan variëren afhankelijk van het model en het bouwjaar. Neem contact op met Van den Brug voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Van den Brug?

Ja, Van den Brug biedt de mogelijkheid om jouw huidige auto in te ruilen bij de aankoop van een nieuwe Škoda. Het inruilen van jouw auto kan helpen om de aankoopprijs van jouw nieuwe Škoda te verlagen. Neem contact op met Van den Brug voor een professionele taxatie van jouw auto.

Biedt Van den Brug ook onderhouds- en reparatiediensten voor Škoda's?

Ja, Van den Brug biedt uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten voor Škoda's. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om jouw Škoda in topconditie te houden. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties, je kunt vertrouwen op de expertise van Van den Brug.

Kan ik een proefrit maken voordat ik een Škoda koop?

Ja, bij Van den Brug kun je een proefrit maken voordat je een Škoda koopt. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een auto te ervaren voordat je tot aankoop overgaat. Neem contact op met Van den Brug om een afspraak te maken voor een proefrit.

Biedt Van den Brug ook financieringsmogelijkheden voor Škoda's?

Ja, Van den Brug biedt verschillende financieringsmogelijkheden voor Škoda's. Of je nu kiest voor leasing, financiering of een andere vorm van betaling, het team van Van den Brug helpt je graag bij het vinden van de juiste financiële oplossing die bij jouw budget past.