Een SEAT occasion die voelt als nieuw

Je vindt 'm bij Van den Brug

Een SEAT occasion bij Van den Brug is niet zomaar een tweedehands SEAT. Als echte SEAT-dealer weten we als geen ander hoe een SEAT hoort te rijden. Voordat een occasion in ons aanbod komt, checken we deze dan ook grondig. Pas als wij echt tevreden zijn, plaatsen we de auto in onze voorraad. Daarom vind je bij ons alleen de betere occasions. Benieuwd naar ons aanbod?

Officiële SEAT-dealer

Bij Van den Brug weten we álles van SEAT. Van de nieuwste modellen tot de oudere modellen. We voorzien je van deskundig advies bij de aankoop van jouw tweedehands SEAT. 

100 jaar ervaring

Met een geschiedenis sinds 1923 hebben we inmiddels bijna 100 jaar ervaring in inkoop, verkoop en onderhoud. Deze eeuw aan ervaring komt goed van pas bij het selecteren van een mooi aanbod aan occasions. 

Ruim aanbod

Bij ons vind je een ruim en steeds wisselend aanbod aan occasions. Er is altijd keuze uit een mooie selectie SEAT's in verschillende modellen, uitvoeringen en prijsklassen. 

Vandenbrug 49
Van Den Brug Seat Service

Alles onder één dak

Heb je jouw ideale SEAT occasion gevonden? Bij Van den Brug gaan we verder dan alleen het leveren van jouw auto. Zo sluit je bij ons ook meteen jouw SEAT Autoverzekering af zodat je goed verzekerd op pad gaat. En valt de occasion die je op het oog hebt net buiten je budget? Bij Van den Brug is het mogelijk jouw occasion te financieren. 

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van jouw gekochte occasion ben je bij Van den Brug aan het juiste adres. Na aanschaf houden wij je bijvoorbeeld automatisch op de hoogte van de APK-datum van de auto. Zo plan je gemakkelijk een afspraak in onze werkplaats. 

Wij gaan voor beter

Bij Van den Brug doen we alles graag net wat beter. Zo vinden we het belangrijk om een beter aanbod te hebben, maar ook betere service en een betere inruilprijs voor jouw huidige auto. Kortom: beter dan jouw verwachting! 

Heerenveen Seat2

SEAT Van den Brug

Met 5 vestigingen en bijna 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen kom je eerst bij Van den Brug. 

Ook voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we klaar. Dag én nacht! 

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren.

Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.