SEAT zomercheck voor € 25

Het nieuwe genieten ontdekken. Ook deze zomer kunnen we bij Van den Brug niet wachten! Om alles uit de zomervakantie van 2022 te halen, is het goed te weten dat jouw SEAT er net zo klaar voor is als jij. Doe daarom de SEAT Zomercheck a € 25 en wij controleren je SEAT op 20 punten. Plan voor je vakantie alvast deze zomercheck bij onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten.

Onze tips voor onbezorgd genieten

TIP 1 Combineer SEAT zomercheck met een airco-onderhoud
Bij hogere temparaturen in de zomer is een airco zeer prettig. Van een stinkende airconditioning wordt echter niemand vrolijk. En dan hebben we het nog niet eens over de bacteriën die hierbij meekomen. Daarom heeft Van den Brug tijdens de zomervakantie een aantrekkelijke aanbieding op het gebied van airco-onderhoud. Zo is een airco-onderhoudsbeurt er al vanaf € 139.

Als je niet zeker weet of de airco van je SEAT onderhoud nodig heeft, kun je de aircocheck a € 25 laten uitvoeren. Meer informatie vind je op SEAT Aircoservice.

TIP 2 Ga goed voorbereid op vakantie: Installeer de SEAT Service app
Ondanks onze grondige SEAT Zomercheck kan er onderweg naar de vakantiebestemming altijd iets onverwachts gebeuren. Speciaal daarvoor ontwikkelde SEAT de SEAT Service app. Een handige digitale 'Eerste Hulp Bij Pech', die in veel gevallen uitkomst biedt. Bij pech, maar ook bij een aanrijding, in binnen en buitenland.

Download de SEAT Service app in de Itunes/Apple Store en Android Market.

SEAT Zomercheck bij Van den Brug

Laat de routine achter je!

Voor € 25 voeren onze monteurs de SEAT Zomercheck uit, vullen we de vloeistoffen van je SEAT bij en ontvang jij van ons ook nog eens een toffe SEAT verrassing!

Onze servicemonteur controleert jouw SEAT tijdens deze Zomercheck op de staat van de remmen, banden, koelsysteem, airco, eventuele ruitschade (sterretje kan ook zomers een barst worden) en de werking van de verlichting van je SEAT. Zodat jij en je SEAT helemaal klaar zijn voor de zomer(vakantie) van 2022.