Unexpected Deals

Onverwachte deals voor onverwachte prijzen

De mooiste acties in het leven zijn onverwachts. Daarom doet SEAT het graag nét even anders profiteer je met de Unexpected Deals van onverwacht aantrekkelijke prijzen.

Laat je verrassen door scherpe Private Lease- & financieringstarieven. Lees snel verder!

SEAT Ibiza

Actie: private lease nu van €369 voor €349 p/m

Een stoere hatchback met scherpe lijnen en elegante rondingen: dat is de SEAT Ibiza. Private Lease nu de SEAT Ibiza Style tijdelijk vanaf €349 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

SEAT Arona

De Style-uitvoering nu private lease vanaf €399 p/m

Maak kennis met de SEAT Arona: dynamisch, robuust en klaar voor avontuur. Kies je nu voor de Style-uitvoering van deze compacte SUV? Profiteer dan nu van wel €20 korting per maand

Je stapt al in de SEAT Arona Style vanaf €399 per maand. 

Alle SUV's: €1.000 voordeel op een DSG-automaat

Kies voor een SUV met DSG-automaat transmissie. Kies voor ruimte, comfort en gemak. Nu tijdelijk onverwacht aantrekkelijk geprijsd. Stel jouw compacte Arona, comfortabele Ateca of ruime Tarraco samen met automaat transmissie en profiteer nu van € 1.000 korting.

Kom langs in de showroom om jouw SEAT samen te stellen en vraag naar de voorwaarden.

Financieren

Nu vanaf €259 per maand

De aankoop van jouw nieuwe SEAT spreiden over meerdere maanden? Dat kan. Met deze Unexpected Deal financier je jouw Ibiza al vanaf €259 per maand, inclusief SEAT Autoverzekering. 

Met de huurkoop oplossing van SEAT, Privé Plan, kun je de totale aanschafprijs van je auto spreiden over een periode die je zelf bepaalt. Na de aflossing is de auto 100% jouw eigendom. Zo is de aanschaf van een nieuwe auto niet direct een belasting op je spaargeld en geniet je niet alleen later, maar ook nu al van de SEAT die perfect bij je past.

Wil je meer weten over financieren? Kom langs in onze showroom in Heerenveen voor een vrijblijvend advies. 

SEAT Ibiza Neus