Betrokken bij Friese cultuur en sport

Als maatschappelijk betrokken organisatie steunt Van den Brug diverse initiatieven van groot tot klein. Van sport naar welzijn tot Friese traditie. Zo is Van den Brug betrokken bij lokale voetbalverenigingen (zoals ONS Sneek, VV ONT in de omgeving Drachten) en Official supplier van sc Heerenveen. Maar we zijn ook Vriend van Museum Jopie Huisman in Workum, Club2018-lid (Culturele Hoofdstad Leeuwarden) en trotse sponsor van diverse Concours Hippiques in Friesland.

Ook sponsort Van den Brug al vele jaren de Stichting de Friese Elfsteden Rijwieltocht die ieder jaar op pinkstermaandag de bekende fietselfstedentocht organiseert. Daarnaast dragen we goede doelen zoals KiKa, De Zonnebloem, Femke Foundation en de Ronald McDonald-hoeve in Beetsterzwaag een warm hart toe.

Impressie van de elfwegentocht 2018

Samenwerken met Van den Brug

Bij Van den Brug draait het al bijna 95 jaar om mensen. De klant en diens auto staan voor ons op de eerste plaats. Samen met onze collega’s zullen we er alles aan doen om een prettige, professionele en hoogkwalitatieve service te verlenen. Gedreven uit passie en vakmanschap voor de automobiel en met alle aandacht voor de ander. Ben jij toe aan een duurzame samenwerking?