Official supplier sc Heerenveen

Samen topprestaties leveren

Duurzaam, actief en altijd het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Sport is een verbindende factor, zowel regionaal als nationaal. Ook bij Van den Brug streven we elke dag naar het leveren van topprestaties. Keer op keer en altijd op het hoogste niveau. Continue door blijven groeien zodat wij je altijd van de beste service kunnen voorzien. Waarom? Zodat je altijd uit kunt gaan van het beste mobiliteitsadvies en de beste service. Met trots helpen wij je op weg.

Official supplier en lid van de OSSH
Voetbalclub sc Heerenveen is een ambitieuze, gastvrije, laagdrempelige en sociale club. In Combinatie met de no-nonsense mentaliteit zorgt dit voor een vriendelijke en gezellige sfeer binnen het hele stadion. De Friese nuchterheid helpt de club rustig te blijven in de hectische voetbalwereld. Clubliefde en clubbinding zijn vanzelfsprekende begrippen. “Als we gaan, gaan we z’n allen”.

De sfeer, ambitie en cultuur binnen sc Heerenveen sluit prima aan bij Van den Brug. Voor Van den Brug is dit de reden om als organisatie als official supplier aan deze club te verbonden te zijn, waarbij tevens een lidmaatschap van de OSSH (Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen) niet ontbreekt.

Nuchter, gastvrij en met een gezonde dosis ambitie is er inmiddels een jarenlange samenwerking.

Een compleet nieuwe dug-out voor de spelers van sc Heerenveen en hun tegenstanders, maar ook een extra sponsordug-out, speciaal voor klanten van Van den Brug en Friesland Lease. De eerste resultaten van de uitbreiding op het bestaande partnership.

Voor de speler en zijn auto, een rubriek van sponsor Van den Brug, mocht doelman Filip Bednarek kennis maken met de Audi Q2.

Voor de speler en zijn auto, een rubriek in het blad van sc Heerenveen mocht verdediger Kik Pierie ditmaal een ritje maken.