Jouw nieuwe SEAT bij Van den Brug

Ben je op zoek naar een nieuwe SEAT? Bij Van den Brug hebben we altijd nieuwe modellen op voorraad. Deze zijn direct beschikbaar, zodat je binnenkort al de weg op kunt in jouw nieuwe auto. 

Een nieuwe SEAT bij Van den Brug is altijd scherp geprijsd. En ruil je jouw huidige auto in? Dan maken we uiteraard graag een aantrekkelijk inruilvoorstel.

Bekijk onze voorraadmodellen

Ben je op zoek naar een specifiek model of type auto? Maak dan gebruik van de filteropties.

Staat jouw droomauto er niet tussen?

Stel zelf je auto samen

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe auto voldoet aan al jouw wensen. Staat jouw ideale auto niet tussen onze voorraad? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om zelf jouw auto samen te stellen.

Kies jouw favoriete kleur en velgen, style het interieur naar jouw smaak en selecteer jouw extra opties voor nog meer rijcomfort. We adviseren je graag bij het maken van de juiste samenstelling. 

Heb je interesse? Laat het ons dan weten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. 

SEAT Ibiza Voor Pand

Zelf een nieuwe auto samenstellen

Wil je jouw droomauto helemaal zelf samenstellen? Ook dat kan bij Van den Brug! Laat je gegevens achter in het formulier hieronder, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.