Menu

Audi Verzekering | Audi Car Insurance

Verzeker uw nieuwe Audi goed

Bij een bijzondere auto als Audi hoort een bijzonder goede verzekering. Bij Audi Van den Brug in Drachten, informeren en adviseren we u graag over de verzekeringsmogelijkheden en bijbehorende premies/kosten. Onze Audi verkoopadviseurs kunnen bovendien direct deze verzekering voor uw afsluiten bij de Audi Bank, waarmee wij een jarenlange samenwerking hebben. Zodat u zeker weet dat u en uw Audi goed verzekerd zijn.

Audi Van den Brug Drachten | contactgegevens

Audi Car Insurance via Audi Bank en Van den Brug

Voor het verzekeren van uw Audi werken wij samen met de Audi Bank, de expert in Audi verzekeringen. Audi Bank is een onderdeel van de Volkswagen Bank. In Europa is Volkswagen Bank de grootste Automotive bank. Een betrouwbare, internationale speler op het gebied van financiële diensten, met 38 vestigingen op vijf continenten. De unieke kennis en ervaring maakt Volkswagen Bank, en dus ook Audi Bank, een betrouwbare leverancier van financieringen, verzekeringen en leaseovereenkomsten. Overigens biedt Audi Van den Brug u, naast verzekeringen, ook aantrekkelijke mogelijkheden voor financiering of  (private) lease van uw nieuwe Audi.

De Audi Bank verstrekt onder 'Audi Car Insurance' verzekeringen aan zowel de zakelijke als de particuliere rijder. Met deze verzekeringen weet u zeker dat u er bij schade niet op achteruit gaat, zoals dat bij vele andere autoverzekeringen wel het geval is. Wij vinden de schade namelijk al vervelend genoeg voor u. Zo bieden u een aantal unieke voordelen, waardoor alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór de schade.  Lees meer over Audi Car Insurance.
 

2016-audi-verzekering-via-audi-dealer-vandenbrug-drachten

Met Audi Car Insurance bij Van den Brug bent u verzekerd van:

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving