Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Maximaal rijplezier en 5 sterren service, daar gaan we voor!

Laat ons weten wat je van ons vindt en maak kans op een 5 sterren hotelarrangement

Bij Van den Brug zijn we er sinds 1923 voor jou en je auto. Al meer dan 95 jaar wordt ons bedrijf gedreven door maximaal (rij)plezier voor jou, onze klant. Vanuit ieders vakmanschap doen we elke dag onze uiterste best om jouw verwachtingen te overtreffen. Zodat jij continu maximaal rijplezier en vijf sterren service beleeft.

We zijn natuurlijk uiterst benieuwd naar hoe jij onze service en dienstverlening ervaar. Laat daarom jouw mening achter en maak hierbij kans op een 5 sterren arrangement bij Hotel Lauswolt*****, inclusief overnachting en culinair verrassingsdiner, in Beetsterzwaag. Scroll verder voor de actievoorwaarden.

 

friese-auto-dealer-vandenbrug-gaat-voor-5-sterren-klant-tevreden-heid

Bedankt voor je bezoek.

We zijn heel benieuwd hoe je onze service en dienstverlening heeft ervaren. Daarom nodigen we je graag uit om ons te beoordelen. Als bedankje hiervoor verloten we om de maand onder alle reviews en beoordelingen een compleet verzorgd 5-sterren arrangement (voor 2 personen) bij ***** hotel Lauswolt in Beetsterzwaag t.w.v. €529. 

Scroll verder om te lezen hoe je kans maakt en wat het arrangement precies inhoudt >>

Vertel ons wat je van ons vindt!

Natuurlijk doen we elke dag onze uiterste best om jouw verwachtingen te overtreffen. Zodat je continu vijf sterren rijplezier beleeft. Om er zeker van te zijn dat we nog steeds op de goede weg zitten, horen of lezen we graag wat je van Van den Brug en onze service vindt. Dat kan uiteraard rechtstreeks, maar ook digitaal: 

> Beoordeel ons in de tevredenheidsenquete van TNS NIPO
Binnen enkele dagen na jouw (auto)bezoek aan onze showroom of werkplaats ontvang je mogelijk een e-mail met een tevredenheidsenquête. Als de Friese autodealer van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA bieden we u hiermee de mogelijkheid om (via onafhankelijk onderzoeksbureau TNS NIPO) in een enquete terug te koppelen wat je van ons ons vindt.
! Wanneer je kans wilt maken op het culinaire ***** arrangement, vragen we je deze NIET anoniem, maar met jouw naam in te vullen. Zodat wij weten aan wie we de prijs mogen uitreiken. 

> Laat jouw review of recensie achter op Facebook of Google Maps
Geen enquête in de mail? Ook dan kun je ons laten weten wat je van ons vindt. Bijvoorbeeld door een recensie over Van den Brug te schrijven op onze Facebook-pagina of door een review voor een specifieke Van den Brug-vestiging op Google (Maps) te plaatsen.   

Google | Review schrijven  Facebook | recensie plaatsen

win-5-sterren-arrangement-bij-lauswolt-via-vandenbrug

En maak kans op een *****-arrangement
Bij hotel Lauswolt te Beetsterzwaag 

schrijf-een-recensie-voor-autoland-vandenbrug-op-facebook
geef-een-review-aan-autoland-vandenbrug-op-google-maps

Hadden we jou beter van dienst kunnen zijn?

Wanneer je niet uiterst tevreden bent, horen of lezen we dat graag zo snel mogelijk. Op deze manier kunnen en willen we je nog beter van dienst zijn. Wacht dan dus niet op de enquête, maar laat ons direct weten waarom je ons geen 5 sterren geeft door contact op te nemen met de betreffende vestiging.

Jouw vraag/klacht/suggestie hieronder achterlaten kan natuurlijk ook.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld


Kleine lettertjes/ Actievoorwaarden
Onder alle in de actieperiode geplaatste beoordelingen, die bij Van den Brug bekend zijn naar aanleiding van respons op digitale enquetes per mail vanuit TNS NIPO of online (Facebook-fanpagina en vestigingspagina's op Google Maps) verloten we tweemaandelijks bovengenoemd culinair arrangement voor 2 personen. Deze prijswinnaars zullen door ons persoonlijk benaderd en tevens bekend worden gemaakt op deze pagina. Hierbij plaatsen we ook een foto van de prijswinnaars, welke mogelijk ook op social media wordt gedeeld.  

Dé Friese dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Met 5 vestigingen door heel Friesland en méér dan 95 jaar ervaring ontdek je bij ons Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens als eerste. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we voor je klaar. Dag en nacht.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 541 330


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

De Lange West 98
9201 CH Drachten


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • SEAT - Verkoop en Service
 • ŠKODA - Verkoop en Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
 • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving