Volkswagen Polo occasions

Een ruime keus aan gebruikte Volkswagen Polo's vind je terug bij onze vestigingen door heel Friesland. Al sinds jaar en dag is de Volkswagen Polo razend populair. De compacte Volkswagen is heel populair onder de trouwe kopers, maar is ook vaak de auto voor starters. Meer weten over een van onze meest populaire occasions? Zoek en vind jouw Polo occasion bij de vestigingen in Buitenpost, Drachten, Heerenveen of Sneek. 

Een Volkswagen Polo occasion bij Van den Brug geeft zekerheid zodat jij een Volkswagen Polo rijdt een met kloppend verhaal. Onze adviseurs helpen je graag en zorgen dat jij je thuis voelt in onze showrooms. Je bent daarom altijd welkom voor een proefrit. De prijzen op onze website zijn wegrijprijzen. Wil je garantie? Vraag naar de mogelijkheden bij één van de verkoopadviseurs.

Volkswagen Polo occasions vind je bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om alle occasions te bekijken. Bekijk alle informatie over de Volkswagen Polo bij Van den Brug of kies voor Private Lease en rijd een Polo voor een vast bedrag per maand.