Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Volkswagen Car-Net

Beter geïnformeerd, veiliger en comfortabeler rijden

De mobiele online diensten van Volkswagen helpen u nog vlotter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen biedt verschillende mogelijkheden om u altijd verbonden te houden. U koppelt eenvoudig uw smartphone aan uw auto en luistert naar uw favoriete playlist, beschikt over de meest actuele verkeersinformatie, of checkt of uw auto wel op slot staat. Dat is Car-Net: praktische diensten en handige apps voor uw Volkswagen. Altijd toegang tot de belangrijkste functies van uw wagen. Heel praktisch vanaf de computer of met de app via uw smartphone.

Car Net bestaat uit de volgende optionele onderdelen:

Download Volkswagen Car Net

Download in de AppleStore | Download met Google Play 

Meer informatie?

Meer informatie vindt u op de website van Volkswagen. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op onze Volkswagen-vestigingen waar wij u graag meer vertellen over Volkswagen Car Net. 

Meer informatie | Volkswagen-vestigingen

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen