Is jouw Volkswagen klaar voor een zomer vol actie?

Grote kans dat jij er met jouw Volkswagen op uit trekt deze zomer. Dan wil je natuurlijk wel met een lekker gevoel instappen. Daarom trakteert Van den Brug jou op een zomer vol actie. Van een gratis koelbox bij een zomercheck a €16,50 en voordelig airco onderhoud.

Plan nu meteen een afspraak voor je auto en voorkom lastminute stress voor vertrek. De agenda van onze werkplaats loopt vol, dus boek tijdig. Zo ben jij in no time klaar voor ieder avontuur en kun je genieten van de zomer.

Plan direct jouw zomercheck

Frisse lucht door de airco

Airco onderhoud v.a. € 115
Zeker met het warme weer is het fijn als de airco van je bus het goed doet. Laat daarom het airco-systeem controleren en waar nodig onderhouden. 

Wist je trouwens dat 60% van alle airco's een veel te hoog aantal bacteriën bevat? En dat dit vaak al is voordat de airco muf begint te ruiken?

Maak een afspraak

Bwg Airco Onderhoud Zomer Bij Dealer Vandenbrug
Small JPG 000071105J Vrijstaand Schaduw

Nog een allesdrager nodig?

Dat treft, want je profiteert nu van lekkere kortingen op allesdragers, fietsendragers en nog veel meer accessoires.
 
Zoals allesdragers vanaf €199.

Gratis 12v koelbox bij zomercheck

Laat ons je Volkswagen bus voor €16,50 checken op essentiële onderdelen. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur en exterieur. Zodat hij is weer klaar voor de zomer, en alles wat erna komt. 
 
Mooi voor mekaar, want tijdelijk krijg je bij de zomercheck gratis een 12v koelbox. op=op  

Maak een afspraak

Zomer VWB