Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek
De nieuwe Volkswagen e-crafter

De Volkswagen e-Crafter

De e-Crafter is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En jouw eerste stap naar een duurzame, emissievrije toekomst. Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. 
 

De e-Crafter: financial lease €353 per maand of €41.700 excl. BTW

De e-Crafter is een heerlijkheid om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer. De nieuwe e-Crafter is standaard voorzien van meerdere assistentiesystemen en hij ondersteunt je altijd in de praktijk van alledag. Zo rij je comfortabel geheel elektrisch naar jouw bestemming. Je kunt nu een e-Crafter bestellen met financial lease vanaf €353 per maand of €41.700 ​ex. BTW.
 

De nieuwe Volkswagen e-Crafter
Online rijtraining bij de Volkswagen e-Crafter

Bereik de maximale actieradius van 173 km met rijtraining en app

Voor de meeste bedrijven is de actieradius van 173 km voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de bestelwagen. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’. Deze wordt aangeboden door Volkswagen Bedrijfswagens in samenwerking met Verkeersveiligheid Groep Nederland.

volkswagen-e-crafter-onderhoud

Onderhoud en garantie inbegrepen

Onderhoud
Bij de aanschaf van een Volkswagen e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Dit geldt voor: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. 

Garantie
Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.


 

Vragen over de Volkswagen e-Crafter?

Vragen over opladen? Onze partner PonEnergie adviseert

Opladen roept bij jou en jouw medewerkers vragen op. Hoeveel laadpunten installeer moeten ik installeren? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen?

Na bestelling van je e-Crafter, brengen wij je in contact met onze partner PonEnergie, gespecialiseerd in elektrisch rijden en energie. Hun professionele adviseurs nemen vrijblijvend contact op. Ze inventariseren je situatie, zorgen voor een oplossing die past bij jouw bedrijfsvoering en installeren deze van A-Z. Van laadpunten tot laadpassen en desgewenst een interessant energiecontract voor je bedrijf. Daarnaast helpen onze adviseurs jou bij het eventueel aanvragen van een publiek laadpunt bij jou in de straat of het adviseren van subsidiemogelijkheden.

e-Crafter wint Europese transportprijs voor duurzaamheid

De Volkswagen e-Crafter werd afgelopen jaar nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. De bestelwagen is uitermate geschikt voor ‘last mile-leveringen’. Ook voor andere toepassingen in de stad zoals een mobiele werkplaats is de e-Crafter ideaal. 

Lees het artikel: Volkswagen e-Crafter wint ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’.

Voordeel met subsidies

Bekijk welke voordelen er in jouw omgeving zijn op het gebied van subsidies op elektrische voertuigen en laadpunten.
Dit verschilt per provincie of gemeente. Zoek subsidies
 

Milieu-investeringsaftrek en willekeurig afschrijving milieuinvesteringen

In het eerste jaar is de milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% van toepassing op je investering. Dit geldt voor zowel het laadpunt, als de installatie en oplaadkabels. Via de Willekeurige afschrijving milieuinvesteringen (VAMIL) kun je zelf bepalen wanneer en hoe snel je de investering afschrijft. Meer over MIA en VAMIL

Autotest Volkswagen e-Crafter

Volkswagen is er helemaal klaar voor met de nieuwe e-Crafter. De grote bestelwagen voldoet naar eigen zeggen volledig aan de wensen van koeriersbedrijven, waarvan enkele grote bekende zelfs betrokken waren bij de ontwikkeling van de productieversie. Lees de autotest van Zero Emissie Rijden.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vestigingen