Hou je bedrijfsauto draaiende met regelmatig onderhoud

Klein of groot, je bedrijfsauto heeft onderhoud nodig

Kies je voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan kies je voor kwaliteit. En dat wil je zo houden! Kies daarom voor onderhoud bij Van den Brug. Bij Van den Brug kun je rekenen op de 7 servicebeloften.

Plan meteen je onderhoud in onze online werkplaatsplanner

Long Life onderhoud (variabel)

Long Life onderhoud betekent variabele onderhoudsservice. Hierbij wordt op basis van (onder andere) rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Tijdens deze variabele onderhoudsservice wordt de hoogste kwaliteit olie gebruikt; daardoor kan het onderhoudsinterval in deze gevallen maar liefst 30.000 km (Caddy) of 40.000 km (Amarok, Transporter en Crafter) of twee jaar duren.

In de nieuwste Volkswagen Bedrijfswagens toont de boordcomputer wanneer (in tijd en kilometers) de twee belangrijkste elementen van onderhoud aan de beurt zijn: de olieservice en de inspectieservice.

Vast onderhoud (kleine of grote beurt)

Kiest je voor vaste onderhoudsservice, dan weet je van tevoren hoe vaak en wanneer jouw Volkswagen Bedrijfswagen voor onderhoud naar ons toe moet. Het ene jaar betreft dit klein onderhoud en en andere jaar groot onderhoud. Het model, de kilometerstand en het bouwjaar van het voertuig bepalen de exacte inhoud van de onderhoudsbeurt.

Onze 7 servicebeloften

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie

Als Volkswagen Bedrijfswagens-dealer kunt u bij Van den Brug altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Volkswagen Bedrijfswagens dealer: met pech snel weer op weg

Ook wanneer u onverhoopt met pech langs de weg komt te staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw  Volkswagen bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup. En is uw bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij Van den Brug. Bij pech belt u het gratis nummer 0800 555 70 00.

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

4. Kleine reparaties direct klaar, ook op locatie!

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken. 

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open

Een check van uw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen. 

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup - in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten. 

Plan meteen je onderhoud in onze online werkplaatsplanner

;