Klein of groot, ook je VW bedrijfswagen heeft onderhoud nodig

Hou je bedrijfsbus draaiende met regelmatig onderhoud

Kies je voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan kies je voor kwaliteit. En dat wil je zo houden! Kies daarom voor onderhoud bij Van den Brug. Of het nu klein, groot, long life onderhoud is of een inspectieservice, bij Van den Brug krijg je het voor mekaar en kun je rekenen op de 7 servicebeloften.

 

Plan meteen online jouw werkplaatsafspraak

Long Life onderhoud (variabel)

Long Life onderhoud betekent variabele onderhoudsservice. Hierbij wordt op basis van (onder andere) rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Tijdens deze variabele onderhoudsservice wordt de hoogste kwaliteit olie gebruikt; daardoor kan het onderhoudsinterval in deze gevallen maar liefst 30.000 km (Caddy) of 40.000 km (Amarok, Transporter en Crafter) of twee jaar duren.

In de nieuwste Volkswagen Bedrijfswagens toont de boordcomputer wanneer (in tijd en kilometers) de twee belangrijkste elementen van onderhoud aan de beurt zijn: de olieservice en de inspectieservice.

Vast onderhoud (kleine of grote beurt)

Kiest je voor vaste onderhoudsservice, dan weet je van tevoren hoe vaak en wanneer jouw Volkswagen Bedrijfswagen voor onderhoud naar ons toe moet. Het ene jaar betreft dit klein onderhoud en en andere jaar groot onderhoud. Het model, de kilometerstand en het bouwjaar van het voertuig bepalen de exacte inhoud van de onderhoudsbeurt.

Onze 7 servicebeloften

1. Vier jaar garantie op onderhoud en reparatie

Als Volkswagen Bedrijfswagens-dealer kun je bij Van den Brug altijd rekenen op kwaliteit. Zo kan je bedrijfsbus er na een onderhoudsbeurt er weer een flinke tijd tegenaan.  Bovendien ben je bij ons verzekerd van vier  jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Volkswagen Bedrijfswagens dealer: met pech snel weer op weg

Ook wanneer je onverhoopt met pech langs de weg komt te staan in Nederland of elders in Europa, dan bent je zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij je en binnen twee uur rijd je weer verder met jouw  Volkswagen bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup. En is je bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als je bedrijfswagen in onderhoud is bij Van den Brug. Bij pech bel je het gratis nummer 0800 555 70 00.

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice

Heb je geen tijd of zin om je Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die jou past. Of het nu op je werk/bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen je bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt tijd.

4. Kleine reparaties direct klaar, ook op locatie!

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat je snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kun je doorwerken. 

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten jou niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht je bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we direct. Je bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij je bezorgd of je krijgt gratis vervangend vervoer.

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open

Een check van je wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat jou past. Zodat jij je werktijden niet aan óns hoeft aan te passen. 

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heb je altijd inzicht in jouw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo hou je je bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup - in topconditie en bespaar je tot wel 14% op brandstofkosten.