Airco onderhoud bij de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer

Fris naar de volgende klus met je bedrijfsbus

Rijden in je VW bedrijfswagen met een muf ruikende of stinkende airco? Niet doen, dat is niet alleen slecht voor je reuk, maar ook voor je gezondheid! Daarnaast vergroot je de kans op complicaties of defecten in het airco-systeem en daarmee ook de kans op hoge reparatiekosten.  

Breng jouw Transporter, Caddy, Crafter, Amarok of ID. Buzz dus regelmatig langs bij voor de airco-onderhoud en/of anti-geurbehandeling. Gewoon bij Van den Brug, de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in Friesland. Met vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Zo blijft je bedrijfsbus in topconditie en jij ook.  

Plan je aircocheck of -onderhoud eenvoudig zelf!

Airco geurbehandeling | € 32,50 excl btw

Last van een muffe geur uit je airco? Kies voor een intensieve geurbehandeling. Hiermee verdwijnen de vieze geuren, maar ook bacteriën en schimmels, want zowel de verdamper als de leidingen worden gereinigd. 

Voor optimaal functioneren van de airco in je Volkswagen bedrijfswagen, adviseren we om deze intensieve geurbehandeling a €123 excl btw excl btw ééns per twee jaar uit te voeren. 

Airco-onderhoud en bijvullen | vanaf € 123 excl btw

Bij airco-onderhoud wordt het aircosysteem van je VW bedrijfswagen volledig behandeld. Eerst verwijderen we het koudemiddel en controleren de airco op lekkage en defecten. Mocht hier sprake van zijn, dan nemen we meteen contact met je op voor overleg. Na de controle en eventueel herstel wordt de airco weer voorzien van nieuw koudemiddel en kun je weer fris op weg naar de volgende klus.

Voor VW Bedrijfswagens t/m modeljaar 2016 betaal je €123 excl btw excl btw. Voor de nieuwere modellen wordt ander koudemiddel gebruikt en bedraagt de prijs voor airco-onderhoud 181 excl btw.

Let op: de intensieve geurbehandeling is geen onderdeel van dit onderhoud. 

Aircocheck € 20

Twijfel je of er onderhoud aan de airco van je bedrijfsbus nodig is? Doe dan een aircocheck voor € 20 excl btw, waarbij onze monteurs onder andere een visuele controle en temperatuur-check uitvoeren.

Blijkt tijdens de check dat onderhoud of een geurbehandeling nodig is? Dan nemen we contact op voor overleg. Goed om te weten, de aircocheck is gratis bij onderhoud aan je Volkswagen Bedrijfswagen. 

Laat de airco van je VW Bedrijfswagen regelmatig controleren en onderhouden bij Van den Brug.

Plan nu meteen online een werkplaatsafspraak

Tips voor aircogebruik

Laat de airco van je Volkswagen bedrijfswagen minimaal 1 keer per jaar controleren
Een goed werkend aircosysteem is namelijk veiliger en beter voor de gezondheid van jou en je medewerkers. Lees ook onze tips voor duurzaam en veilig gebruik van de airco.

Bespaar kostbare tijd en geld
Combineer de controle en/of onderhoud aan de airco met bijvoorbeeld de APK of een onderhoudsbeurt van je Volkswagen Bedrijfswagen. Dan hoeft je bus maar een keer in de werkplaats in, wel zo makkelijk!

Plan meteen online jouw werkplaatsafspraak