ŠKODA zomercheck €20

Met de zomervakantie in aantocht wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Zodat de autoreis en bijbehorende vakantie met gezin en een volgeladen ŠKODA er één is met maximaal rijplezier en volop ontspanning. Laat daarom nu je SKODA checken op de 20 belangrijkste punten bij onze ŠKODA Service vestigingen in HeerenveenDrachten en Sneek.

Plan je zomercheck online

ŠKODA checkpunten

Met de zomercheck controleren we je ŠKODA op een aantal punten. Zo ga je met een gerust gevoel de weg op!

Onze in ŠKODA gespecialiseerde monteurs kijken onder andere naar de airco en het koelsysteem, de banden en de remmen, verlichting, ruiten, maar natuurlijk ook het onderstel en de carrosserie. Met deze zomercheck weet je of je ŠKODA klaar is voor de zomer van 2021.

 

Zomer Algemeen

Goed uitgerust met je ŠKODA op vakantie

Wie zit er nu te wachten op auto-ongemakken tijdens een vakantie in Nederland of het buitenland? 
Dus doe jezelf en jouw ŠKODA een groot plezier en maak nu meteen de afspraak in onze werkplaats voor de zomercheck. Dan lopen wij je SKODA visueel na op 20 punten en weet je zeker dat je ongehinderd en voordelig kunt genieten van deze zomervakantie! Plan online de zomercheck in of rij langs een van onze ŠKODA Service vestigingen in Drachten, Heerenveen of Sneek voor een afspraak; je bent van harte welkom!

De ŠKODA Zomercheck is alleen mogelijk tussen 1 juni en 31 augustus 2021 en kost €20. Daarvoor controleren we jouw ŠKODA op essentiele punten en ontvang je nu tijdelijk (op=op) een ŠKODA gadget cadeau.  Voor maximaal plezier tijdens de zomervakantie of op de vakantiebestemming. 

Plan je zomercheck online