ŠKODA zomercheck €20

Met de zomervakantie in aantocht wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Zodat de lange autoreis en bijbehorende vakantie met gezin en een volgeladen ŠKODA er één is met maximaal rijplezier en volop ontspanning. Laat daarom nu je SKODA checken op de 30 belangrijkste punten bij onze ŠKODA Service vestigingen in HeerenveenDrachten en Sneek.

ŠKODA checkpunten

Met de zomercheck controleren we je ŠKODA op een aantal punten. Zo ga je met een gerust gevoel de weg op!

We kijken onder andere naar de airco en het koelsysteem, de banden en de remmen, je motor en de vloeistoffen de verlichting en het zicht en het onderstel en de carrosserie. Met deze check weet je dat je auto klaar is voor een lange vakantierit en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Gratis Cleaner Bij Zomercheck Skoda Vandenbrug

Plan je zomercheck online

Goed uitgerust op vakantie

Wie zit er nu te wachten op auto-ongemakken in binnen- of buitenland? 
Dus doe jezelf en uw ŠKODA een groot plezier en maak nu meteen de afspraak in onze werkplaats voor de zomercheck. Dan weet je zeker dat je ongehinderd en voordelig kunt genieten van deze zomervakantie! Plan online de zomercheck in of rij langs een van onze ŠKODA Service vestigingen in Drachten, Heerenveen of Sneek voor een afspraak; je bent van harte welkom!

De ŠKODA Zomercheck is alleen mogelijk tussen 1 juni en 31 augustus 2020 en kost €20. Daarvoor controleren we jouw ŠKODA op essentiele punten en ontvang je nu tijdelijk (op=op) gratis een 2-in-1 display cleaner cadeau.  Voor maximaal plezier tijdens de zomervakantie of op de vakantiebestemming. 

Plan je zomercheck online