Op de juiste weg met de Škoda navigatie-update

Het wegennet verandert regelmatig. Routes, poins-of-interest, restaurants en nog veel meer al net zo snel. Wegen en routes veranderen. Om up-to-date te blijven raden we aan de navigatie in je Škoda te updaten naar de laatste versie. Niet alleen om de juiste route te vinden, maar ook om brandstof (of stroom) te besparen. 

 

Snel en eenvoudig zelf je nieuwe ŠKODA updaten

De nieuwste systemen van Škoda zijn eenvoudig zelf te updaten, en helemaal gratis. Via de Škoda website is de update te downloaden om zelf te installeren.

Hier hulp bij nodig? Plan dan een afspraak in via onze online werkplaatsplanner. Van den Brug helpt graag. We rekenen hiervoor slechts € 25. 

Plan afspraak voor een Škoda navigatie update

Škoda navigatie update kopen vanaf € 149

Oudere Skoda navigatiesystemen moeten een update krijgen via DVD of een SD-kaart. Deze bestel je eenvoudig in de Škoda webshop. Wil je liever dat wij dat regelen? Geen probleem. Plan een afspraak en we maken dit in orde. 

Een handige tip: Wil je dat Van den Brug de update uitvoert? Combineer het dan meteen met bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, bandenwissel of de APK. Bespaar je tijd mee.