Op de juiste weg met de ŠKODA navigatie-update

ŠKODA navigatie-update

Wegen en routes veranderen. Om up-to-date te blijven raden we aan de navigatiein je ŠKODA te updaten naar de laatste versie. Niet alleen om de juiste route te vinden, maar ook om brandstof (of stroom) te besparen. 

Plan afspraak voor een ŠKODA navigatie update

ŠKODA navigatie update vanaf € 149

Het wegennet verandert regelmatig. Routes, poins-of-interest, restaurants en nog veel meer al net zo snel. Om op de hoogte te zijn van de nieuwste en meest correcte updates moet de navigatie bijgewerkt worden. Van den Brug helpt daar graag bij. 

Oudere systemen moeten een update krijgen via DVD of een SD-kaart. Deze bestel je eenvoudig in de ŠKODA webshop. Wil je liever dat wij dat regelen? Geen probleem. Plan een afspraak en we maken dit in orde. 

De nieuwste systemen van ŠKODA zijn eenvoudig zelf te updaten, en helemaal gratis. Via de ŠKODA website is de update te downloaden om zelf te installeren. Hier hulp bij nodig? Van den Brug helpt graag. We rekenen hiervoor slechts € 25. 

Een handige tip! Wil je dat Van den Brug de update uitvoert? Plan het dan bij een onderhoudsbeurt. Zo heb je er geen omkijken naar.