Airco onderhoud

ŠKODA airco-onderhoud

Begint jouw airco muf te ruiken of komt er alleen nog warme lucht uit? Tijd voor onderhoud.

Met onderhoud aan je airco zorg je ervoor dat deze lekker fris blijft, zowel de temperatuur als de geur. En zo zorg je ervoor dat jij ook fris aankomt op jouw bestemming. 

Van den Brug raadt aan de airco regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren.

Nu gratis koelbox bij airco-onderhoud

Plan nu vooruit en rij met een koel hoofd de zomer tegemoet. Want wanneer je nu een afspraak voor airco-onderhoud maakt bij Van den Brug, dan krijg je een 12-volt koelbox t.w.v. € 49,95 cadeau*.  

*zolang de voorraad strekt, op is op.

Plan meteen je afspraak

Airco Onderhoud V2

Aircocheck € 20

Ben je er niet zeker van of jouw ŠKODA airco-onderhoud nodig heeft, maar wil je wel graag dat er even naar de airco van je SKODA wordt gekeken? Dan is de ŠKODA Aircocheck. Aan de hand van een checklist controleren wij of er echt airco-onderhoud nodig is. Mochten er andere problemen zijn, dan worden deze met je besproken. Uiteraard zullen we deze eventuele aanvullende werkzaamheden alleen met jouw toestemming uitvoeren. 

Tips voor aircogebruik

Van den Brug heeft een aantal tips om jouw airco optimaal te laten functioneren.

Audi Airco Nieuw (1)

Plan direct jouw aircocheck of -onderhoud

Airco intensieve geurbehandeling

Wanneer jouw ŠKODA stinkt bij het aanzetten van de airco, adviseren wij je een airco-geurbehandeling uit te laten voeren. Deze intensieve geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze geurtjes, maar is eigenlijk een reinigingsbeurt. Hierbij worden voor de gezondheid schadelijke micro-organismen, schimmels en bacteriën verwijderd uit het airco-circuit. Zelfs de airco-verdamper, het deel waar de warme lucht wordt omgezet naar de koele bries, wordt helemaal gereinigd. 

Van den Brug adviseert om de airconditioning van jouw ŠKODA een keer per twee jaar te laten behandelen/reinigen middels een intensieve airco-geurbehandeling. Na deze behandeling ruikt jouw ŠKODA weer voor lange tijd lekker fris en heb je geen last van ongezonde lucht. 

Onderhoud met geuropfrisser v.a. € 139

Airco-onderhoud bij Van den Brug betekent een volledige behandeling van het aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten) van jouw ŠKODA. Het koudemiddel wordt uit het systeem gehaald, waarna er gecontroleerd wordt op lekkage en defecten. Vervolgens wordt het systeem voorzien van nieuw koudemiddel.

*De airco-onderhoudsbeurt is er vanaf €139. Voor SKODA's vanaf modeljaar 2017 wordt ander koudemiddel gebruikt. Onderhoud aan de airco voor deze modellen kost €189.

Let op! De onderhoudsbeurt met geuropfrisser is géén intensieve geurbehandeling! Ruikt je airco muf? Dan raden we aan ook een intensieve geurbehandeling te laten uitvoeren. 

Plan direct jouw aircocheck of -onderhoud