Škoda airco-onderhoud

Begint de airco in je Škoda muf te ruiken of komt er alleen nog warme lucht uit? Tijd voor wat extra liefde en aandacht!

Met regelmatig onderhoud aan de airco zorg je ervoor dat deze lekker fris blijft, zowel qua temperatuur als  geur. En zo zorg je meteen ervoor dat jij ook fris aankomt op jouw bestemming. Een tussentijdse anti-geurbehandeling kan hierbij helpen.

Van den Brug raadt aan de airco van je Škoda regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. Dus maak nu meteen een afspraak bij een van onze Škoda Service-vestigingen in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen en Sneek.

Aircocheck € 25

Ben je er niet zeker van of jouw Škoda airco-onderhoud nodig heeft, maar wil je wel graag dat er even naar de airco van je Skoda wordt gekeken? Dan is de Škoda Aircocheck a € 25.

Aan de hand van een checklist controleren wij of er echt airco-onderhoud nodig is. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn, dan worden deze met je besproken. 

Audi Airco Nieuw (1)

Airco intensieve geurbehandeling

Wanneer jouw Škoda stinkt bij het aanzetten van de airco, adviseren wij je een airco-geurbehandeling uit te laten voeren. Deze intensieve geurbehandeling  a € 39 verwijdert niet alleen vieze geurtjes, maar is eigenlijk een reinigingsbeurt. Hierbij worden voor de gezondheid schadelijke micro-organismen, schimmels en bacteriën verwijderd uit het airco-circuit. Zelfs de airco-verdamper, het deel waar de warme lucht wordt omgezet naar de koele bries, wordt helemaal gereinigd. 

Van den Brug adviseert om de airconditioning van jouw Škoda een keer per twee jaar te laten behandelen/reinigen middels een intensieve airco-geurbehandeling. Na deze behandeling ruikt jouw Škoda weer voor lange tijd lekker fris en heb je geen last van ongezonde lucht. 

Airco-onderhoud v.a. € 139

Airco-onderhoud bij Van den Brug betekent een volledige behandeling van het aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten) van jouw Škoda. Het koudemiddel wordt uit het systeem gehaald, waarna er gecontroleerd wordt op lekkage en defecten. Vervolgens wordt het systeem voorzien van nieuw koudemiddel.

*De airco-onderhoudsbeurt is er vanaf € 139. Voor Skoda's vanaf modeljaar 2017 wordt ander koudemiddel gebruikt. Onderhoud aan de airco voor deze modellen kost € 199.

Let op! De onderhoudsbeurt met geuropfrisser is géén intensieve geurbehandeling! Ruikt je airco muf? Dan raden we aan ook een intensieve geurbehandeling te laten uitvoeren.