Menu

SEAT Verzekering | Goed voorbereid op weg

Verzekerd van maximaal rijplezier in uw net aangeschafte SEAT

Voor iedere SEAT (nieuwe en occasion) die onze showroom verlaat, dient een verzekering afgesloten te zijn. Uiteraard kunt u hierbij zelf een verzekeraar kiezen, maar wist u dat wij als SEAT-dealer ook een passende SEAT verzekering kunnen bieden?

Deze verzekering kunt u snel en eenvoudig afsluiten bij Van den Brug, die vervolgens de afhandeling hiervan met SEAT Bank voor u kortsluit en afhandelt. Omdat de verzekeringstarieven sterk afhankelijk zijn van uw wensen en de door u uitgekozen SEAT,  kunt u bij onze verkoopadviseurs in Heerenveen vrijbllijvend een offerte opvragen.

Contactgegevens Van den Brug Heerenveen

Uw auto optimaal verzekeren via SEAT Bank

SEAT Bank biedt voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een breed scala aan oplossingen op het gebied van verzekeren financieren en leasen, voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

// SEAT Private Lease  //SEAT FInanciering 

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving