SEAT Ateca occasions

De SEAT Ateca is de compacte SUV van SEAT. De Ateca is ondanks het compacte voorkomen ruim van binnen en voorzien van het nodige comfort. En een SUV betekent automatisch een hogere instap en goed overzicht tijdens het rijden.

Bekijk ons aanbod SEAT Ateca occasions en kies jouw nieuwe Ateca. Heb je je volgende auto gezien? Neem contact op voor een proefrit of koop 'm online.

SEAT Van den Brug biedt een ruime keuze occasions. Omdat je bij een SEAT-dealer koopt ga je met vertrouwen op pad. Meer weten over Van den Brug of één van onze occasions? Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

De getoonde prijzen zijn wegrijprijzen. Wil je garantie? Vraag naar de mogelijkheden bij één van de verkoopadviseurs.

Op dit moment hebben we geen auto van dit type op voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Wil je een nieuwe auto samenstellen of ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar je volgende auto. 

SEAT Ateca occasions vind je bij Van den Brug

Dé SEAT-dealer in Friesland. Met de showroom in Heerenveen om alle occasions te bekijken. Bekijk alle informatie over de SEAT Ateca bij Van den Brug of kies voor Private Lease en rijd een Ateca voor een vast bedrag per maand.