SEAT Safety Check: het hele jaar door €30

Het nieuwe genieten ontdekken. Dat is niet afhankelijk van een seizoen. En daarom bieden we je het hele jaar door de SEAT Safety Check, waarbij we voor €30 je SEAT controleren op meer dan 20 belangrijke punten.

Dus niet wachten op de zomercheck of wintercheck, maar gewoon op het moment dat jij dat wil. Het hele jaar door.

Plan nu meteen de SEAT Safety Check bij onze SEAT Service-vestigingen in HeerenveenSneek of Drachten.

Plan je de SEAT SafetyCheck online

Onze tips voor onbezorgd genieten

TIP 1 Combineer SEAT SafetyCheck met een airco-onderhoud
Je beslagen ramen verhelpen, je SEAT koelen (en jezelf ;-)). Wat je ook wil; in vrijwel elk seizoen is een goedwerkende airco in je SEAT ontzettend prettig.
Van een stinkende airconditioning wordt echter niemand vrolijk. En dan hebben we het nog niet eens over de bacteriën die hierbij meekomen. Daarom heeft Van den Brug diverse opties rondom airco-onderhoud. Zo is een airco-onderhoudsbeurt er al vanaf € 139.

Als je niet zeker weet of de airco van je SEAT onderhoud nodig heeft, kun je de aircocheck a € 25 laten uitvoeren. Meer informatie vind je op SEAT Aircoservice.

TIP 2 Ga goed voorbereid op weg: Installeer de SEAT Service app
Ondanks onze grondige SEAT Safety Check kan er onderweg altijd iets onverwachts gebeuren. Speciaal daarvoor ontwikkelde SEAT de SEAT Service app. Een handige digitale 'Eerste Hulp Bij Pech', die in veel gevallen uitkomst biedt. Bij pech, maar ook bij een aanrijding, in binnen en buitenland.

Download de SEAT Service app in de Itunes/Apple Store en Android Market.

SEAT Zomercheck en Wintercheck heet nu SafetyCheck bij Van den Brug

Laat de routine achter je!

Voor €30 voeren onze monteurs de SEAT Safety Check uit, zodat jij weet of je veilig onderweg kunt!

Onze servicemonteur controleert jouw SEAT tijdens deze check op de staat van de remmen, banden, koelsysteem, airco, eventuele ruitschade (sterretje kan ook zomers een barst worden) en de werking van de verlichting van je SEAT. Zodat jij en je SEAT helemaal klaar zijn voor nieuwe avonturen.

24/7 beschikbaar, afspraak gepland in 2 minuten

Plan je SEAT Safety Check online