Menu

Diverse financieringsmogelijkheden bij aankoop nieuwe SEAT

Eenvoudig een financiering regelen voor uw nieuwe SEAT? Van den Brug Heerenveen biedt u via onze partner SEAT Bank diverse financieringsmogelijkheden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Benieuwd naar een snelle financieringscalculatie op een SEAT uit voorraad?

Dat kan, de tarieven voor SEAT Financiering zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Zoek dan in onze actuele voorraad SEAT nieuw of SEAT occasions de auto van uw voorkeur. Selecteer deze SEAT en klik vervolgens op 'financier deze auto'. Op basis van de door u opgegeven criteria qua duur en aanbetaling, rolt hier een maandbedrag uit.

SEAT Bank
SEAT Bank biedt voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een breed scala aan oplossingen op het gebied van financieren, verzekeren en leasen, voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

// SEAT Private Lease  //SEAT Verzekering 

De producten en diensten van de SEAT Bank worden aangeboden via SEAT-dealer Van den Brug Heerenveen. Onze SEAT-verkoopadviseurs kunnen u adviseren en informeren over de verschillende financieringsmogelijkheden, afgestemd op uw wensen.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving