Een goede band met de weg

Bandenservice Van den Brug

Banden zijn heel belangrijk. Ze zorgen voor het contact met de weg, de afvoer van water en een comfortabele rit. Dus zorgen voor goede banden is van groot belang.

De APK vereist een minimale profieldiepte van 1,6 mm, maar wij adviseren voor een optimale prestatie de banden al bij 2 mm te vervangen. Meten, adviseren of vervangen? Van den Brug helpt je graag verder!

Van den Brug Bandenshop

In onze bandenshop vind je 24 uur per dag een uitgebreid en actueel assortiment van de voor jouw Volkswagen meest geschikte banden inclusief de prijzen. Met uiteraard keuze uit winterbanden, zomerbanden en all seasons. Zo heb je al winterbanden vanaf €45 per band.

Kom je er niet uit of wil je meer weten over een specifieke band? Laat het onze service-adviseurs of magazijnmedewerkers weten. Zij zoeken het antwoord cq de juiste autoband voor jouw Volkswagen en helpen je graag op weg. 

Banden Close Xchng (1)

Plan je bandenwissel in de online werkplaatsplanner

Bandenwissel

Laat je je banden wisselen voor zomer- of winterbanden? Dan kun je je banden laten opslaan in ons bandenhotel. Van den Brug slaat de banden op in optimale omstandigheden zodat je bij de volgende wissel over banden beschikt in optimale conditie. 

Met het bandenhotel blijven de banden niet alleen in de best mogelijke conditie, maar je voorkomt ook eventuele beschadigingen. Daarnaast, en misschien nog wel de belangrijkste reden, je bespaart jezelf het gesleep met de banden en de ruimte om ze op te slaan! En dat voor maar € 50!

Nog geen winterbanden? Bekijk het aanbod in onze webshop of bekijk de verder informatie over een jaarlijkse bandenwissel.

Rijden voor een vast maandbedrag? Bekijk Private Lease

;