De Audi A1 Sportback

Private Lease

Maak kennis met de tweede generatie van de Audi A1: sportiever, royaler en nóg karaktervoller dan hij al was. De Audi A1 Sportback gaat uit van eigen kracht en maakt overal indruk. Niet alleen met zijn nieuwe sterke en efficiënte motoren, maar ook met zijn krachtige proporties en markante design. 

De Audi A1 Private Lease je nu extra voordelig. Voor een vast bedrag van € 489 per maand* rij je al een gloednieuwe Audi A1. 

Voor deze actie geldt een looptijd van 48 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Wil jij een nieuwe A1 rijden voor een vast en voordelig maandbedrag? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Royaal, sportief & vol karakter

Met zijn karakteristieke, vlotte design scoort de A1 Sportback meteen punten. Deze compacte auto is een échte Audi waarin rijplezier een garantie is. Dankzij de sterke maar ook zuinige motoren is de Audi A1 Sportback klaar voor elke rit. Stadssprintjes en snelwegmarathons kan hij moeiteloos aan.

Van buiten is de Audi A1 Sportback een sportieve auto met dynamische lijnen. Van binnen is hij futuristisch, intuïtief en digitaal. De bediening van de Audi A1 Sportback is supermodern en gebruiksvriendelijk.

Goed infotainment is vanzelfsprekend in de Audi A1 Sportback. Daarom zijn een volledig digitaal instrumentenpaneel en telefoonintegratie standaard. Usb-aansluitingen, zes luidsprekers, een microfoon in de dakconsole en DAB+ radio zijn eveneens aan boord.

Met de Audi A1 rij je vanaf slechts € 489 per maand een nieuwe, zeer complete auto. 

Audi A1 private lease

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Ik wil de Audi A1 graag Private Leasen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als je interesse hebt in de A1 Private Lease dan kun je onderstaand formulier invullen. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

keurmerk private lease