Dé check voor jouw occasion

Audi occasioncheck

Elders een Audi-occasion gekocht? Dan bieden wij je graag een veilig en zeker gevoel met de occasioncheck voor € 59. Wij controleren je Audi op 50 punten zodat je optimaal rijplezier ervaart met uw nieuwe aanwinst.

Een Audi Occasioncheck kun je door ons laten uitvoeren binnen 3 maanden na aankoop van je Audi occasion en is alleen mogelijk als de auto bij een niet-officiële Audi-dealer is aangekocht. 


Ook inclusief: 

> Gratis bijvullen vloeistoffen indien noodzakelijk (olie, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof)
> Gratis nieuwe frisse 4-delige mattenset

Technisch rapport, controle op 50 essentiële punten

Hierbij kun je denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie? Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvang je een volledige checklist met alle opmerkingen. Ook wel technisch rapport genoemd.

Zo weet je of je nieuwe aanwinst voldoet aan jouw eisen en wat je de komende tijd aan onderhoud of reparatie kunt verwachten. 

Plan jouw occasioncheck in onze werkplaatsplanner

Audi onderhoud

Jouw nieuwe occasion onderhouden we graag. Is het tijd voor onderhoud, dan zijn we je graag van dienst. Bij Van den Brug ben je zeker van een dealer onderhouden Audi. Kijk voor meer informatie.

Plan de occasioncheck in onze werkplaatsplanner