De Audi Q2

Bij Van den Brug ben je aan het juiste adres voor een nieuwe Audi Q2. Met zijn dynamische design, ruime interieur, geavanceerde technologieën en krachtige prestaties is de Audi Q2 een opvallende en betrouwbare keuze.

Wil jij snel genieten van jouw nieuwe Audi Q2? Goed nieuws! Met een levertijd van slechts 2 maanden hoef jij niet lang te wachten. Of kies voor een model uit onze beschikbare voorraad en ga al binnen 2 weken op weg in jouw nieuwe Audi Q2. Zo heb jij de vrijheid om jouw Audi Q2 helemaal naar jouw wensen samen te stellen of direct te kiezen uit de beschikbare voorraadmodellen.

Liever eerst even proeven aan de Q2? Dat kan ook. Kom langs in onze showroom in Drachten voor een proefrit en laat je informeren over de Audi Q2.

Kom in contact

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze showroom en jou te helpen bij het realiseren van jouw droom van een nieuwe Audi Q2. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze die past bij jouw behoeften en budget.

Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. 

De Audi Q2 vind je bij Van den Brug

Dé Audi-dealer in Friesland. De Audi Q2 staat klaar voor een proefrit in onze showroom in Drachten. 

Naast de nieuwe Audi Q2 heeft Van den Brug ook een mooi aanbod occasions van de Q2. 

Liever rijden voor een vast bedrag per maand? De Audi Q2 is ook als Private Lease beschikbaar. Zo rijd je de Q2 al vanaf €539 per maand.