Audi TT RS Coupé

Ultiem sportief

De Audi TT RS Coupé, de topper van de TT-reeks van Audi Sport. Hij is ongekend sterk, heeft een aansprekend design en biedt een weergaloze wegligging en rijdynamiek.

Wil je genieten op raceniveau? Dan is de TT RS Coupé de perfecte match. En natuurlijk ontbreekt het kenmerkende RS-geluid ook niet bij deze bolide.

Sportieve prestaties

De Audi TT RS Coupé beschikt over een vijfcilinder lijnmotor. Dankzij het gebruik van aluminium is deze krachtbron relatief licht.

De 2.5 TFSI levert 400 pk waardoor de TT RS in 3,7 seconden sprint van 0 naar 100 km/h. Ook de standaard 7-traps S tronic en quattro permanente vierwielaandrijving met speciale TT RS-regeling dragen hieraan bij.

De topsnelheid van 250 km/h is optioneel te verhogen tot 280 km/h. Voor nog betere prestaties en dus nog meer sportautokarakter.

A191497 Large (Large) (1)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Overtuigende uitstraling

De TT RS Coupé is duidelijk herkenbaar aan de bekende elementen. Aan de voorkant zijn dat de in het oog springende single-frame grill en de grote luchtinlaten. Verder is aan de voorzijde ook het quattro-logo duidelijk zichtbaar aangebracht.

Aan de achterzijde is het de zwart afgewerkte diffuser en de ovale eindstukken van de uitlaten. Natuurlijk is het niet alleen duidelijk te zien dat dit een echte RS betreft, het kenmerkende geluid zal menig hoofd doen draaien.

 

A191498 Large (Large) (1)
Audi TTRS Vdb 13 (Large)

Matrix LEDtechnologie

Unfortunately, no one can be told what Matrix LED technology is. You have to see it for yourself.

Optioneel zijn de Audi matrix-oled-achterlichten. Als ze aangaan, vertonen de vier haardunne verlichtingslagen een complete animatie.

De koplampen zijn er met led- en matrix-ledtechnologie. Het is niet meer nodig om op donkere buitenwegen zelf tussen dim- en grootlicht te switchen. Een regelunit zorgt ervoor dat afzonderlijke diodes aan- of uitgaan.

Op die manier reageert de verlichting op elke verkeerssituatie.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi TT RS Coupé. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi TT RS Coupé samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi TT RS Coupé is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Bekijk ook eens de Audi TT RS Roadster.