Audi RS 7 Sportback

Ongetemde schoonheid

Met zijn sportieve daklijn verdient de Audi RS 7 Sportback het om overal in de belangstelling te staan. Brede schouders, felle ogen, wilde looks – het markante design valt altijd in de smaak. De voor een RS kenmerkende verbredingen, ledverlichting en brede Audi singleframe-grille zijn zichtbare uitingen van uitmuntende prestaties.

Het vermogen om te presteren

Dankzij 600 pk accelereert u in de Audi RS 7 Sportback in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid ligt optioneel bij 305 km/h. De 4,0-liter V8-biturbo-motor is voorzien van een 48-volt mildehybride-installatie en cylinder on demand. Met andere woorden: deze krachtbron is op elke snelheid berekend, van ontspannen kilometers verslinden tot sportief presteren.

Het RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control is via Audi drive select in drie standen instelbaar. Het zorgt voor minder overhellen en verbetert de rijdynamiek. De dynamische besturing en quattro-aandrijving met sportdifferentieel dragen bij aan de goede handelbaarheid. Precies zoals u van een auto met deze uitstraling mag verwachten. De Audi RS 7 Sportback kan hoge bochtsnelheden aan en blijft uitzonderlijk stabiel op de weg liggen.

A1912613 Large (Large)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Go all the way

Doe je het? Doe het dan goed. Optioneel kun je je Audi RS 7 Sportback laten voorzien van 22 inch velgen. Deze hebben een 5-spaak-structuur-design is afgewerkt in glanzend gepolijst antracietzwart.

Een andere RS-optie waar het bloed sneller van gaat stromen zijn de keramische remmen, herkenbaar aan de blauwe remzadels met ‘Audi ceramic’-opschrift. Met deze opties wordt het plaatje weer een stuk completer.

1920X1080 Audi Rs 7 Sportback My2021 1541
730X730 Audi Rs 7 Sportback My2021 1546

Niet te licht over doen

Wil je in alle omstandigheden gezien worden in de RS 7 Sportback? Kies dan voor de optionele HD-matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht en – alleen op de RS – donkere behuizingen. Dit slimme systeem met led- en cameratechnologie draagt bij aan de veiligheid.

Ook het design van de verlichting mag er zijn, inclusief karakteristieke RS-animatie door de koplampen en achterlichten zodra u de Audi RS 7 Sportback ontgrendelt of op slot doet.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS 7 Sportback. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS 7 Sportback samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS 7 Sportback is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Bekijk ook eens de Audi RS 5 Sportback, een mooi alternatief voor de RS 7 Sportback.