Audi RS 5 Coupé

Razend scherp, razend mooi

De RS 5 Coupé is voorzien van een fraai ontwerp. Hij ligt laag en breed op de weg waarmee een serieuze en sportieve persoonlijkheid worden benadrukt. 

Dynamisch rijden wordt kinderlijk eenvoudig met Audi Drive select. Onder de verschillende modi is ook RS Mode. Het laat zich wel raden wat dat betekent. 

High performance in beeld

De Audi RS 5 Coupé beschikt over een 2,9-liter V6-TFSI-motor van de Audi RS 5 Coupé met een vermogen van 331 kW/450 pk. Daarmee sprint deze bolide in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Deze waarden zeggen meer dan de woorden ‘sportief’ en ‘bijzonder krachtig’. De topsnelheid ligt op 250 km/h en is met het optionele RS dynamic pack te verhogen tot 280 km/h. De 8-traps tiptronic schakelt supersnel en de RS-sportuitlaten produceren een sonore brom.

 

Audi RS Coupe bij Van den Brug, Audi Excellent dealer

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Gespierd uiterlijk

De Audi RS 5 Coupé straalt een en al sportiviteit uit. Het front is in lijn met de andere RS-modellen en wordt gedomineerd door de honingraatgrille zonder nadrukkelijke omlijsting. Deze voorkant geeft het begrip ‘road presence’ nieuwe lading. De breed uitgebouwde spatborden versterken het beeld van een auto die laag en breed op zijn wielen staat. Aan de achterkant vallen de RS-diffusor, opstaande spoilerrand en ovale uitlaten op. Ook heel fraai zijn de optionele 20-inch lichtmetalen velgen, die met hun zwarte tint feilloos de dynamiek van de RS 5 Coupé benadrukken.

A202347 Large (Large)
A202371 Large (Large)

Sportief en luxe

Zwart voert de boventoon in het interieur. Optioneel kun je de bekleding aanpassen met het RS-designpakket. Rode stiksels en RS-logo zijn het meest in het oog springend. Bij het RS-designpakket zit ook het afgevlakte stuur voorzien van de nodige bedieningselementen. 

De Audi RS 5 Coupé is in hoge mate te personaliseren. Dat gaat zelfs zo ver dat u uit verschillende daken kunt kiezen. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor het optionele carbon dak, dat zo’n vier kilo lichter is dan het originele exemplaar. In plaats daarvan is het grote glazen schuifdak een andere mogelijkheid om uw auto naar wens aan te kleden.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS 5 Coupé. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS 5 Coupé samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS 5 Coupé is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Ook mooi als alternatief voor de RS 5 Coupé, de Audi RS 5 Sportback.