Audi Selectie :plus

Een Audi occasion die voelt als nieuw

Een Audi occasion bij Van den Brug is niet zomaar een tweedehands Audi. Voordat een Audi occasion in ons aanbod komt, wordt deze grondig gecheckt - van de historie van de auto tot de technische en optische controle waarbij we wel meer dan 130 punten nagaan. Zo voelt het in een Audi occasion van Van den Brug alsof je in een nieuwe auto stapt! Benieuwd naar ons aanbod?

:plus Check

Dankzij de :plus Check weet je zeker dat jouw Audi occasion in perfecte staat is. Elk detail, ieder onderdeel en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd met originele Audi onderdelen en hierdoor weer zo goed als nieuw.

Gegarandeerde historie

De historie van elke Audi Selectie :plus occasion is bij ons bekend. Vaak komt dit doordat wij zelf de auto nieuw geleverd hebben, onderhouden en weer ingeruild. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Ook de kilometerstand van een Audi Selectie :plus occasion klopt altijd. Daar kunt je van op aan. Deze heeft namelijk altijd een aantoonbaar bewijs, afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas), dat de kilometerstand juist is. 

Audi Werkplaats Onderhoud Service (1)
Audi Lifetime Service Onderhoud Vandenbrug

14 dagen omruilperiode

Wij bieden je zekerheid vóór alles. Ook als je je bedenkt en toch liever die andere Audi occasion kiest. Binnen 14 dagen en 1.000 kilometer kun je de Audi Selectie :plus occasion omruilen voor een gelijkwaardig exemplaar. Uiteraard verwachten we wel dat deze in dezelfde staat is als bij aflevering. 

Mobiliteitsservice

Een Audi Selectie :plus occasion die je bij ons laat onderhouden heeft een autoleven lang recht op mobiliteitsservice. Mocht je dan toch pech hebben, dan kun je de reis snel weer voortzetten. Wij regelen alles voor je.

Uitgebreide garantie

Bij een Audi Selectie :plus occasion zit standaard uitgebreide garantie. Hierdoor ben je verzekerd van eersteklas Audi-kwaliteit.

Audi Van Den Brug Drachten

Audi Van den Brug

Met 5 vestigingen en bijna 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen kom je eerst bij Van den Brug. 

Ook voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we klaar. Dag én nacht! 

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren.

Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.