Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi Q8 Sportback e-tron

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron en de Audi Q8 Sportback e-tron.

Met een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties. Daarmee is nu een actieradius mogelijk van bijna 600 kilometer (WLTP).

Benieuwd naar de Audi Q8 Sportback e-tron? De nieuwste elektrische Audi staat nu bij ons in de showroom! 

Ontdek de Q8 Sportback e-tron

Nieuwe looks

De Audi Q8 e-tron is het eerste model met de nieuwe logotoepassing, onder meer te herkennen aan de nieuwe versie van de Audi-ringen en de modelnaam op de middenstijlen.

Volledig elektrische quattro-prestaties

De volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkrachten permanent en volledig variabel over de voor- en achteras. Dat werkt snel en nauwkeurig, voor een goede rijstabiliteit en uitmuntende tractie.

Actie! Radius

De accu van de Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 595 kilometer. Die kun je optimaal benutten, bijvoorbeeld door de range-stand te selecteren als het laadniveau erg laag is.

Carrosserie

De Audi Q8 e-tron is verkrijgbaar in twee carrosserievarianten: een reguliere vijfdeurs SUV en een sportievere Q8 e-tron Sportback. Welke kies jij?  

Het laatste nieuws over de Audi e-tron

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

De eerste beelden van het interieur van de Audi Q6 e-tron bekend. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Vandaag maakt Audi de eerste details bekend van de Audi Q6 e-tron. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Bekijk de beschikbare Q8 Sportback e-tron modellen

Bekijk ook de Audi Q8 e-tron SUV