De Audi e-tron vind je bij Van den Brug

Gun jezelf de luxe van elektrisch rijden

Dynamisch rijden en een elektrische aandrijving

De Audi e-tron Combineert de luxe van elektrisch rijden met die van een grote en sportieve SUV. Met een actieradius tot ruim 400 km en een top snelheid van 190 km/h is de e-tron een serieuze auto die niet alleen geschikt is voor woon- werkverkeer. 

In de Audi e-tron voel je je meteen thuis. Met veel ruimte van binnen en natuurlijk de rust van elektrisch rijden is het een genot van A naar B te gaan. Laat ze gerust zeggen dat elektrisch rijden saai is, bij Van den Brug weten wij wel beter.

Ook ervaren hoe ontspannen elektrisch rijden is? Kom langs in de showroom in Drachten en maak een proefrit. Is je interesse meteen gewekt, kijk dan in het voorraadoverzicht of jouw nieuwe Audi e-tron op je staat te wachten. 

Audi e-tron, volledig elektrisch

Audi laat met de e-tron zien dat elektrisch rijden volwassen is geworden. De e-tron is een échte Audi met stijlvolle details en technische onderdelen zoals de optionele virtuele spiegels. Dat elektrisch rijden de toekomst heeft is wel duidelijk uit de stappen die Audi maakt met deze aandrijving.

Verschillende modellen van Audi worden als Plug-In hybride aangeboden en ook volledig elektrische auto's nemen een groter wordend aandeel in het assortiment.

Als absolute topper binnen deze modellen heeft Audi in 2021 de Audi e-tron GT gelanceerd. Een 100% elektrische auto met de uiterlijke kenmerken van een échte GT. En de prestaties zijn al net zo indrukwekkend.

Wil je overstappen op elektrisch en kies je het liefst voor een sportieve Audi, bekijk dan de Audi e-tron GT eens. Weet je wat? Kijk sowieso even, hij is te mooi om over te slaan.

Audi e-tron GT

Audi E Tron Preview Van Den Brug13

We verwelkomen de Audi Q8 e-tron

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek.

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

De eerste beelden van het interieur van de Audi Q6 e-tron bekend. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Vandaag maakt Audi de eerste details bekend van de Audi Q6 e-tron. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Bekijk de beschikbare e-tron modellen

Staat jouw e-tron er niet tussen?

Bekijk dan ook eens de Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw e-tron gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland