De Audi e-tron Sportback

Een nieuwe kijk op design

De Audi e-tron Sportback Combineert de kracht van een ruime SUV met de elegantie van een vierdeurs Coupé. Met een actieradius van maximaal 446 kilometer en een vermogen van maximaal 300 kW (408 pk) én vierwielaandrijving beleef je in deze auto gegarandeerd veel rijplezier. 

De Coupélijn geeft de Audi e-tron Sportback een sportieve uitstraling. Binnen in de auto voel je je meteen thuis dankzij de elegante ambiance.

Wil je ervaren hoe ontspannen elektrisch rijden in de Audi e-tron Sportback is? Kom langs in de showroom in Drachten en maak een proefrit.

Audi e-tron, volledig elektrisch

Audi laat met de e-tron zien dat elektrisch rijden volwassen is geworden. De e-tron is een échte Audi met stijlvolle details en technische onderdelen zoals de optionele virtuele spiegels. Dat elektrisch rijden de toekomst heeft is wel duidelijk uit de stappen die Audi maakt met deze aandrijving.

Verschillende modellen van Audi worden als Plug-In hybride aangeboden en ook volledig elektrische auto's nemen een groter wordend aandeel in het assortiment.

Als absolute topper binnen deze modellen heeft Audi in 2021 de Audi e-tron GT gelanceerd. Een 100% elektrische auto met de uiterlijke kenmerken van een échte GT. En de prestaties zijn al net zo indrukwekkend.

Wil je overstappen op elektrisch en kies je het liefst voor een sportieve Audi, bekijk dan de Audi e-tron GT eens. Weet je wat? Kijk sowieso even, hij is te mooi om over te slaan.

Audi e-tron GT

Audi E Tron Preview Van Den Brug13

We verwelkomen de Audi Q8 e-tron

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek.

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

De eerste beelden van het interieur van de Audi Q6 e-tron bekend. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Vandaag maakt Audi de eerste details bekend van de Audi Q6 e-tron. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Bekijk de beschikbare e-tron Sportback modellen

De Audi e-tron Sportback bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat.

Bekijk ook deze Audi modellen bij Van den Brug: 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw e-tron gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland