Vanaf
€ 84.100
Audi e-tron 2019

De Audi e-tron

Audi's eerste volledig elektrisch aangedreven productie model is de Audi e-tron. Deze grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400km* en een top snelheid van 200 km/h. Kom langs en beleef de nieuwe Audi e-tron bij Van den Brug in Drachten.
 

Prijs Audi e-tron: vanaf € 84.100

De prijs van de nieuwe Audi e-tron start vanaf € 84.100. Het nieuwe model is vanaf nu te configureren en te bestellen bij Van den Brug. Kom langs en stel jouw jouw Audi e-tron samen in onze Customer Private Lounge. Of configureer online jouw e-tron: 

Audi e-tron configureren

Afmetingen van de e-tron

De Audi e-tron heeft een lengte van 4901 millimeter, een breedte van 2043,5 millimeter (inclusief spiegels) en een hoogte van 1629 millimeter. Met deze afmetingen valt deze grote wagen van Audi in de categorie SUV.

audi-e-tron-voorzijde
Audi e-tron spiegels: virtual mirrors

Virtuele buitenspiegels

De nieuwe virtuele buitenspiegels zijn in te stellen op drie standen: snelweg, bochten en parkeren. Normaal gesproken kiest het systeem de juiste stand. Het systeem weet bijvoorbeeld dat als jij sneller dan 90 km/h rijdt, dit op een snelweg is en dan wordt de snelwegstand ingeschakeld. In deze stand wordt het beeld ingezoomd, zodat andere voertuigen groter worden weergegeven. Wanneer je je richtingaanwijzer gebruikt wordt het blikveld links of rechts zo groot mogelijk gemaakt, om de dode hoek te verkleinen. En zo gaat bij het inschakelen van de achteruitversnelling het blikveld naar beneden en zoomt het beeld meer uit. 

Audi e-tron opladen

Opladen Audi e-tron

De Audi e-tron is de eerste auto op de markt die geschikt is voor laadstations met een capiciteit van 150 kW. Wanneer de Audi e-tron wordt opgeladen bij een 'high-power' laadpunt dat gebruikt maakt van het Combined Charging System (CCS, de europese standaard), dan is hij binnen een half uur weer klaar voor de volgende etappe. Dit wordt mogelijk gemaakt door een vooruitstrevend warmtemanagementsysteem voor lithium-ion batterij, die zich in de wagenvloer bevindt. Volgens de realistische WLTP-cyclus is de capiciteit van 95 kWh voldoende voor een range van ruim 400 km.

Lees meer: Opladen A tot Z

Interieur Audi e-tron

Een interieur zonder overbodige knoppen

Het MMI touch-systeem wordt aangestuurd via twee hoge-resolutieschermen die vrijwel alle conventionele knoppen en schakelaars vervangen. Naast het luisteren naar stemcommando's houdt het navigatiesysteem ook rekening met de elektrische actieradius, het laadniveau, de verkeerssituatie en benodigde laadtijden. 

Virtual cockpit
De e-tron is standaard uitgerust met de virtual cockpit, die via het multifunctionele stuurwiel kan worden bediend. Het display heeft een hoge resolutie van 1.920 bij 720 pixels en nieuwe graphics die voorbehouden zijn aan de e-tron. 

Audi e care meer informatie

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Audi e-tron standaard voorzien van Audi e-care. Dit is een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat je altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.
 

Lees meer over Audi e-care

Making of - documentaire over de ontwikkeling en productie van de Audi e-tron

Audi e-tron preview bij Van den Brug in Drachten

Het laatste nieuws

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q7; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving