Audi A3 occasions bij Van den Brug

De Audi A3 krijgt een steeds langere staat van dienst, en terecht. Deze sportieve Audi past overal thuis, in en buiten de stad. Overal komt 'ie tot zijn recht. En omdat de het model al wat jaartjes meedraait is het aanbod occasions zeer aantrekkelijk.

Bekijk ons aanbod van Audi A3 occasions en maak je keuze! Wij hebben ze met zorg geselecteerd. Jouw Audi gezien? Informeer, neem contact op en kom langs in Drachten. Jouw Audi dealer centraal geleden in Noord-Nederland. 

Uitgebreide service

Bij Van den Brug hebben we niet alleen een ruime voorraad, maar ook een uitgebreid aanbod aan service en garantie. Onze occasions worden namelijk altijd grondig gecheckt en getest door onze ervaren monteurs, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je een betrouwbare auto koopt. Daarnaast bieden wij ook diverse extra services aan, zoals financieringsmogelijkheden en verzekeringen, zodat je altijd met een gerust hart de weg op kunt.

Van Den Brug 04

Niet gevonden wat je zocht?

Laat het weten en plaats een zoekopdracht. Wij helpen graag en zoeken graag de A3 die aan jouw wensen voldoet. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en jouw wensen door te nemen. 

Daarom kies je Van den Brug

Jouw Audi-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om alle occasions te bekijken. 

De Audi A3 is een succesnummer en nu ook beschikbaar als Private Lease. Een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Jij betaalt de brandstop, wij de rest.