Volkswagen T-Cross occasions

Volkswagen T-Cross, een compacte SUV. De T-Cross is een veelzijdige auto die stoere looks combineert met gebruiksgemak. 

De T-Cross kent nog geen lange geschiedenis, maar het lijkt alsof hij al jaren bestaat. Een echte Volkswagen dus! 

Ervaar de T-Cross zelf met een proefrit. 

Een Volkswagen occasion bij Van den Brug geeft zekerheid zodat jij een Volkswagen T-Cross rijdt een met kloppend verhaal. Natuurlijk ben je altijd welkom voor een proefrit. Onze adviseurs helpen je graag verder.

De prijzen op onze website zijn wegrijprijzen. Wil je garantie? Vraag naar de mogelijkheden bij één van de verkoopadviseurs.

De T-Cross, nu beter geprijsd

De Volkswagen T-Cross is een jong model in de Volkswagenfamilie, maar daardoor niet minder succesvol. Als Volkswagen-dealer van het eerste uur heeft Van den Brug oog voor de successen van Volkswagen, en de T-Cross is daar volgens ons zeker één van.

De T-Cross is een compacte SUV die veiligheid en functionaliteit uitstekend samenbrengt in een stoer model. Hij is te personaliseren met veel designopties en door de vele functionaliteiten een echte alleskunner. Eigenlijk heeft de T-Cross alles wat je in een Volkswagen zoekt. Daarom hebben we de prijzen voor een nieuwe T-Cross en T-Cross Private Lease nu extra aangescherpt.

Bekijk het aanbod en de prijzen van een nieuwe T-Cross

 

Wil je meer info over deze Actie Van den Brug? Start een chat of stuur ons een WhatsApp. Je ontvangt direct een reactie.

Volkswagen T-Cross occasions vind je bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om alle occasions te bekijken. Bekijk alle informatie over de Volkswagen T-Cross bij Van den Brug of kies voor Private Lease en rijd een T-Cross voor een vast bedrag per maand.