Volkswagen Crafter Lease

Lease jouw nieuwe Volkswagen Crafter bedrijfswagen bij Van den Brug. Hiervoor bieden jou als ondernemer verschillende fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden:

Financial Lease:

Met Financial Lease kies je voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zeker ook om dat je slim gebruik maakt van de toekomstige inruilwaarde van jouw Volkswagen en hiermee bespaart op de maandlasten. Deze inruilwaarde vormt namelijk de basis van uw CarePort Financial Leasecontract. Hierdoor ontstaat een transparant overzicht met lage maandelijkse termijnen die fiscaal aftrekbaar zijn.

Operational Lease:

De full Operational Lease van Volkswagen Bedrijfswagens is gericht op comfort en mobiliteit. Hierdoor is mobiliteit gegarandeerd, blijft je werkkapitaal in de onderneming en kun je rekenen op de persoonlijke service van Van den Brug. De tarieven voor Operational Lease worden samengesteld op basis van looptijd, verwacht aantal kilometers op jaarbasis, wel/niet vervangend vervoer, hoogte eigen risico en eventueel brandstofvoorschot.

Flexible Lease:

In deze economisch turbulente tijden wil je flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. Zodat je met jouw bedrijf kunt groeien of inkrimpen wanneer dat nodig is. Met Flexible Lease bieden we jou deze rust en de vrijheid om op de momenten dat het nodig is het leasecontract(en) te beëindigen. Je hebt namelijk de mogelijkheid geheel kosteloos na 12 maanden jouw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heb je alle vrijheid om jouw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het jou uitkomt.

Wil je meer informatie of advies op maat? Of heb je al een keuze gemaakt? Neem contact op met Van den Brug.

De Volkswagen Crafter Lease je bij Van den Brug

Van den Brug is al decennia dé Volkswagen Bedrijfswagen (Service) dealer in BuitenpostDrachtenFraneker, Heerenveen en Sneek. Door deze jarenlange kennis en ervaring -dealer sinds 1948- zijn we het adres voor aankoop en onderhoud van jouw Volkswagen Bedrijfswagen. 

Bij Van den Brug kun je ook de e-Crafter leasen.