Nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

Wegens succes vernieuwd! De Volkswagen Caddy Cargo is de meest gekozen bedrijfswagen voor alle vakmannen en ondernemers in Friesland. En dat succesnummer is nu volledig vernieuwd! Nooit eerder is er zoveel veranderd aan de Caddy. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van assistentiesystemen tot digitale cockpit en zelfs de garantie is met 4 jaar langer dan ooit.

De nieuwe Caddy Cargo staat in onze showrooms in Friesland. Bekijk de actuele voorraad of maak een proefrit! Meteen bestellen? Neem dan contact op.

Op dit moment hebben we geen auto van dit type op voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Wil je een nieuwe auto samenstellen of ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar je volgende auto. 

De Volkswagen Caddy Cargo bij Van den Brug

Van den Brug is al decennia dé Volkswagen Bedrijfswagen (Service) dealer in BuitenpostDrachtenFraneker, Heerenveen en Sneek. Door deze jarenlange kennis en ervaring -dealer sinds 1948- zijn we het adres voor aankoop en onderhoud van jouw Volkswagen Bedrijfswagen. 

Liever een gebruikte Caddy? Bekijk ons aanbod, of lease jouw nieuwe bedrijfswagen.