Nieuw: de Audi Q8 e-tron

nu bij Van den Brug

Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi Q8 e-tron

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron.

Met een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties. Daarmee is nu een actieradius mogelijk van 582 kilometer (WLTP) voor de SUV-versie en zelfs 600 kilometer voor de Sportback. 

Benieuwd naar de Audi Q8 e-tron? De nieuwste elektrische Audi staat nu bij ons in de showroom! 

Ontdek de Q8 e-tron

Nieuwe looks

De Audi Q8 e-tron is het eerste model met de nieuwe logotoepassing, onder meer te herkennen aan de nieuwe versie van de Audi-ringen en de modelnaam op de middenstijlen.

Volledig elektrische quattro-prestaties

De volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkrachten permanent en volledig variabel over de voor- en achteras. Dat werkt snel en nauwkeurig, voor een goede rijstabiliteit en uitmuntende tractie.

Actie! Radius

De accu van de Audi Q8 55 e-tron quattro heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 578 kilometer. Die kun je optimaal benutten, bijvoorbeeld door de range-stand te selecteren als het laadniveau erg laag is.

Carrosserie

De Audi Q8 e-tron is verkrijgbaar in twee carrosserievarianten: een reguliere vijfdeurs SUV en een sportievere Q8 e-tron Sportback. Welke kies jij?  

Het laatste nieuws over de Audi e-tron

Ontdek de de Audi Q8 e-tron: de nieuwe elektrische SUV van Audi. Ingrijpende wijzigingen aan met name het front geven het nieuwe vlaggenschip bovendien een nog modernere uitstraling.

De elektrische sportwagen van Audi wint het Gouden Stuurwiel, een grote publieksprijs in Duitsland. Met deze prijs krijgt de ambitie voor elektrisch rijden een mooie boost.

De Audi Q4 is nu ook bestelbaar als Sportback. De Audi Q4 Sportback e-tron oogt sportief en is natuurlijk ook 100% elektrisch. Meer weten over de uitvoeringen? Lees verder.

Interesse in deze auto? Laat het ons weten

Wil je de Audi Q8 e-tron of de Audi Q8 e-tron Sportback direct bestellen, of wil je een proefrit maken in deze nieuwe elektrische Audi? 
Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.