Audi TT RS Roadster

De kracht van vrijheid

Audi Sport staat voor rijplezier. Hoe beleef je de optimale vorm van rijplezier? Juist, in een Roadster. De Audi TT RS Roadster is de belichaming van een sportroadster met ultiem rijplezier.

Sport in sportroadster

Net als het broertje, de Coupé, heeft de TT RS Roadster een vijfcilinder lijnmotor. De 2.5 TFSI levert 294 kW/400 pk en sprint daarmee in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h.

De quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor de Audi TT RS Roadster zijn vermogen veilig op de weg kwijt kan. Standaard bedraagt de topsnelheid 250 km/h, maar u heeft de mogelijkheid om deze optioneel tot 280 km/h te verhogen.

A191497 Large (Large) (1)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Pure roadster

Vakantie beleven van de eerste tot de laatste zonnestraal. Dat is de beleving in een de TT RS Roadster. Met een druk op de knop gaat de softtop open in 10 seconden. In die tijd verandert je dagelijkse rit in een weekendritje waar je het liefst meteen de kleine weggetjes opzoekt.

In de TT RS Roadster mag je je op diverse speciale RS-elementen verheugen, zoals het lederen RS-sportstuur, de RS-transmissiehendel en de dorpellijsten met aluminium inleg inclusief TT RS-aanduidingen.

Ook de voorstoelen met RS-logo’s in de rugleuningen vallen op. Tijdens warm weer profiteer je van de speciale opwarmprotectie in de stoelwangen. Door een uniek kleurpigment in het leder kan de oppervlaktetemperatuur tot wel 20 graden lager uitvallen dan zonder de speciale behandeling.

Je kunt uw Audi TT RS Roadster nog opwaarderen met optionele designpakketten van Audi exclusive.

Audi Tt Rs Roadster Interior TTRS 2020 1578
A191506 Large (Large)

Een echter RS

Wie denkt dat deze TT RS Roadster geen echter RS is heeft het mis. De singleframe-grille, brede dorpel en opvallende diffuser aan de achterkant benadrukken de sportieve kan van deze roadster. 

Het sportieve karakter wordt verder benadrukt door een optionele set met een matte afwerking in aluminiumkleur van de voorspoiler, achtervleugel en diffusor.

Innovatie is trending

De cockpit in de Audi TT RS Roadster is uw commandopost. Intelligente technologieën leveren alle belangrijke informatie. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort een draai-/drukknop met touchpad, ook geschikt voor handschriftherkenning, slim geplaatst direct voor de transmissiehendel. De innovatieve en standaard Audi virtual cockpit toont alle weergaven in uw blikveld.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi TT RS Roadster. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi TT RS Roadster samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi TT RS Roadster is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Zoek je ultieme sportiviteit? Bekijk dan eens de Audi TT RS Coupé.