Menu
De nieuwe Audi A1 Sportback 2018

De nieuwe Audi A1 Sportback

Maak kennis met de tweede generatie van de Audi A1: sportiever, royaler en nóg karaktervoller dan hij al was. De nieuwe Audi A1 Sportback gaat uit van eigen kracht en maakt overal indruk. Niet alleen met zijn nieuwe sterke en efficiënte motoren, maar ook met zijn krachtige proporties en markante design. Je rijdt een nieuwe Audi vanaf € 24.950 of Private Lease vanaf € 345 p.m.

Vanaf 22 november in onze showroom

Benieuwd hoe de Audi A1 Sportback er in het echt uitziet? Breng een bezoek aan onze showroom voor een uitgebreide kennismaking! Je bent welkom aan de Lange West 96 in Drachten.

De A1 is leverbaar vanaf € 24.950,00

Je rijdt een nieuwe Audi A1 Sportback vanaf € 24.950. Kies je voor Private Lease, dan geldt de vanafprijs van € 345 p.m. De standaard uitvoering beschikt over een 30 TFSI 6-bak 85 kW, voorzien van 116 PK.

Audi A1 Sportback Epic

De nieuwe Audi A1 Sportback heeft het segment van de compact auto hergedefinieerd. Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro.

Speciaal voor de Nederlandse markt is er de Audi A1 Epic. Deze versie wordt in de basis gevormd door de advanced exterieur line utivoering, met als aanvulling opties zoals Virtual Cockpit, cruise control, lederen multifunctioneel sportstuur, een connectivity pakket, middenarmsteun voor, navigatievoorbereiding,  parkeersensoren achter en tot slot 17-inch lichtmetalen velgen. 

audi-a1-sportback-edition-one

Audi A1 Edition One

Maak kennis met de met de tijdelijke en extra aantrekkelijke introductie-uitvoering: de Audi A1 Sportback edition one. De meest complete A1 Sportback die je kunt wensen. Op basis van de A1 Sportback S line wordt de sportieve uitstraling van het model extra aangezet door het optiekpakket zwart, zwarte Audi-ringen op de achterportieren, contrasterende lak voor het dak, contrastpakket 2 en 18 inch lichtmetalen velgen. De LED-koplampen met dynamische knipperlichten en donkere behuizing laten bovendien zien hoe hightech en design kunnen samensmelten.

Ook beschikt de A1 Sportback edition one standaard over cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding en het lichtpakket. Dankzij het S line interieur genieten de inzittenden tijdens elke rit van een sportieve sfeer. De opvallende A1 Sportback edition one is in beperkte oplage leverbaar.

Afmetingen Audi A1 Sportback

Afmetingen Audi A1 Sportback

De A1 Sportback is maar liefst 56 millimeter langer geworden dan het vorige generatie. Hij is nu 4,03 meter. De breedte is met 1,74 meter gelijk gebleven. De hoogte van de nieuwe Audi A1 Sportback bedraagt slechts 1,41 meter (2 centimeter meer inclusief antenne). De nieuwe Audi A1 Sportback biedt sportiviteit in combinatie met state of the art technologie.

Uitvoeringen en motoren Audi A1 Sportback

Uitvoeringen en motoren Audi A1

Naast de edition one en de epic komt de A1 Sportback er ook als standaard A1 Sportback, A1 Sportback advanced exterieur en A1 Sportback S line exterieur. Bekijk alle uitvoeringen en opties van de Audi A1.

Bij de introductie is de A1 leverbaar met een 30 TFSI (85 kW/116 pk) motor. Deze motor wordt standaard geleverd met een handgeschakelde zesbak en optioneel met een zeventraps S tronic automaat. Op een later moment wordt een 25 TFSI (79kW/95 pk) leverbaar. De prijs van deze variant wordt later bekend gemaakt.

Autoweek eerste kennismaking Audi A1 2018

ANWB Test Audi A1 Sportback 2018

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving