Volkswagen Polo

Het design van deze nieuwe generatie Polo is sportiever en krachtiger en nog ruimer dan u al gewend bent. De nieuwe Volkswagen Polo is uitsluitend leverbaar als vijfdeurs hatchback.

De nieuwe Polo oogt volwassen en atletisch, maar is nog altijd een echte Polo. Door de groei in lengte en breedte is de nieuwe Polo van binnen aanzienlijk ruimer; zo heeft de nieuwe generatie maar liefst 25% meer bagageruimte dan de vorige generatie Polo. 

De nieuwe Polo is er in 20 kleuren, 8 interieuren, 12 velgen en 8 motoren.

Onderstaand overzicht zijn de direct beschikbare modellen. Direct beschikbaar is rijden binnen 2 weken! De Volkswagen Polo is ook beschikbaar als Private Lease.

Nu tijdelijk beter geprijsd

Van den Brug is Volkswagen-dealer van het eerste uur. We hebben vanaf de introductie van de Volkswagen Polo gezien hoe deze auto altijd populair is gebleven en dat vinden we meer dan terecht. De Polo combineert perfect de veelzijdigheid en sportiviteit die zoveel mensen aanspreekt. Compacte afmetingen en toch ruim van binnen, kortom een echte alleskunner met karakter. En dat is wat ons betreft reden om de Polo nu extra scherp te prijzen.

Een betere keuze is er niet. Het vertrouwde model van Volkswagen, beter geprijsd dan ooit. Stap in en rij weg in de Polo vanaf € 21.104 of kies voor Private Lease vanaf € 289 per maand.

 

Bekijk alle Polo's

 

 

Wil je meer info over deze Actie Van den Brug? Start een chat of stuur ons een WhatsApp. Je ontvangt direct een reactie.

Volkswagen Polo Actie

De Volkswagen Polo vind je bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om alle occasions te bekijken. Bekijk de Volkswagen Polo occasions bij Van den Brug of kies voor Private Lease en rijd een Polo voor een vast bedrag per maand. 

 

 

;