Audi Onderhoud

Onderhoud is noodzakelijk. Op die manier kun je langer van je Audi genieten! Van den Brug biedt diverse onderhoud op maat voor jouw Audi: Van kleine en grote beurt tot longlife en inspectieservice.
En aangezien Van den Brug Audi-dealer is, behoud je eventuele fabrieksgaranties en krijg je gratis pechhulp (mobiliteitsgarantie) door vrijwel heel Europa.

We helpen je graag met advies!

Long Life onderhoud

Long Life onderhoud onderstreept de vooruitstrevende technologie van Audi.

Dankzij de moderne motoren en de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft jouw Audi minder vaak onderhoud nodig. De gebruiksomstandigheden en je rijgedrag bepalen wanneer onderhoud nodig is. Afhankelijk van jouw rijgedrag worden onderdelen en vloeistoffen ververst.

Handig, je krijgt hiervoor vanzelf een melding in het instrumentenpaneel van je Audi.

Regel de onderhoudbeurt van je Audi bij Van den Brug, de Audi dealer in Friesland

Plan meteen je afspraak voor onderhoud

AdBlue bijvullen

Op het display van jouw Audi instrumentenpaneel verschijnt een melding als het nodig is om de AdBlue-tank bij te vullen. Het AdBlue-verbruik hangt af van de afgelegde afstand, de rijstijl en diverse omgevingsfactoren

AdBlue zit in een aparte tank. De inhoud en vulopening verschillen per model. Vaak is de vulhals achter de tankklep van jouw Audi te vinden naast de tankdop voor de dieselbrandstof.

Onze ervaren monteurs voeren deze klus snel en eenvoudig uit. Tijdens een onderhoudsbeurt, maar ook tussentijds. 

Voordelen Audi onderhoud bij de dealer

Zo werken we met vaste prijzen voor onderhoud en service van jouw Audi. Op basis van je model en uitvoering geven we je graag een prijsoverzicht van de huidige tarieven. Uiteraard werken onze gekwalificeerde Audi monteurs met merkoriginele onderdelen, waardoor je fabrieksgaranties behoudt en bovendien garantie krijgt op gepleegd onderhoud/ reparaties en onderdelen (slijtage uitgesloten)

Onderhoud bij Van den Brug betekent bovendien dat je recht hebt op Audi pechhulp (mobiliteitsservice) in vrijwel heel Europa. Heb je je Audi bij ons laten onderhouden en kom je ergens stil te staan? Dan is een ANWB-abonnement overbodig, want wij helpen je weer op weg!

Plan meteen jouw werkplaatsafspraak